Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Big Green Egg Small

Klein maar ó zo fijn!

Dat op een kamado barbecueën alleen voor mensen met een tuin is, zijn wij het absoluut niet mee eens! Volgens The Fire Station is de Big Green Egg Small de nieuwe favoriet van mensen met een balkon of kleinere (stads)tuin. Deze Small Green Egg is namelijk het allerkleinste model waar wel alle functies van een groter model opzitten. De Big Green Egg Small heeft een grilloppervlakte van 33 centimeter, heeft een gewicht van 36 kilogram en is geschikt voor 2 – 4 personen.

Toont alle 3 resultaten

Big Green Egg Small VS MiniMax

De grilloppervlaktes van de Big Green Egg Small en Big Green Egg MiniMax zijn gelijk met elkaar. Echter is de vorm van een Green Egg Small is wel anders! De “base” is een stuk langer waardoor je meer houtskool kwijt kunt en je dus langer kunt BBQ’en de Green Egg Small.

De diepte en ligging van het rooster zorgen ervoor dat de Small meet geschikt is voor grotere stukken vlees en dat een sessie langer op 1 lading houtkool kan branden. De Big Green Egg Small is dan misschien klein, maar hij levert gewoon de grootste prestaties die je van een echte Big Green Egg kan verwachten. De Small is in alles hetzelfde als de Green Egg Medium of Large, maar gewoon een flinke slag kleiner. Ideaal voor 2 tot 3 personen en als je een beetje goed kunt plannen lukt 4 personen ook nog wel.

Je nieuwe beste vriend!

Wanneer je de Green Egg Small eenmaal in je bezit hebt weten we zeker dat je niet meer weg te slaan bent bij dit geweldige apparaat. Dit formaat is aan te schaffen als solo model voor inbouw, met een onderstel op wieltjes of compleet met onderstel en zijtafels. De laatste 2 opties zorgen ervoor dat je kamado altijd stevig staat en je hem gemakkelijk kan verplaatsen. Het solo model is geschikt om in te bouwen in een meubel of tafel.

Mogelijkheden op de Small

Op deze kamado kun je alle technieken toepassen die je ook op een grotere kamado kan. Denk aan grillen, roken, stomen, bakken of low ‘n slow bereidingen, het kan allemaal! Ben je benieuwd wat deze kamado allemaal voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op met The Fire Station via telefoon, chat of mail. Er zit altijd een BBQ expert op je te wachten om je te helpen met al je vragen over deze bijzondere kamado! Liever de Big Green Egg Small in het echt bewonderen? Kom dan een keer langs in onze BBQ shop in Kaatsheuvel!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 665 reviews.
Winkelwagen