Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Big4Space

Met een kamado tafel van BIG4SPACE geef je jouw kamado altijd een mooie en veilige plek! Deze tafel zorgt ervoor dat je altijd op een prettige hoogte kan werken, dat je extra werkruimte hebt om je gerechten op voor te bereiden en dat je altijd je accessoires kwijt kan. De BIG4SPACE kamado tafels zijn er in de maten 150 (geschikt voor de Medium en Large modellen tot 24 inch) en 180 (geschikt voor de Large en XL modellen tot 28 inch). Een BIG4SPACE kamado tafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Strak vormgegeven en universele kamado tafels

Een BIG4SPACE kamado tafel is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Het populairste model is de BIG4SPACE 150. Dit is een verrijdbare kamado tafel van 150 cm breed, 89 cm hoog en 82 cm diep. De tafel is voorzien van een RVS werkblad, HPL schuifdeuren (verkrijgbaar in zes verschillende kleuren) en geschikt voor de Medium en Large kamado’s.

Heb je liever een grotere tafel? Ga dan voor de BIG4SPACE 180. Deze kamado tafel is voorzien van zwenkwielen en heeft een afmeting van 180 cm breed, 91 cm hoog en 98 cm diep. De buitenkeuken is voorzien van een RVS werkblad, HPL schuifdeuren (verkrijgbaar in zes verschillende kleuren) en is geschikt voor zowel de XL als Large kamado’s.

Daarnaast heb je ook nog de keuze uit een open tafel: de BIG4SPACE CART. Deze tafel is 150 cm breed, 89 cm hoog en 82 cm diep. Voorzien van een RVS werkblad en verzinkt stalen onderstel met wielen. Deze tafel is geschikt voor alle Medium en Large kamado’s.

Welk formaat buitenkeuken van BIG4SPACE je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een hoogwaardige, strak vormgegeven en universele buitenkeuken!

De 150 en 180 zijn beschikbaar in de volgende kleuren:

  • Barrique Oak: rustiek eiken met houtreliëf, schuifdeuren met uitsparing voor openen en sluiten.
  • Fir Platinum: white wash eiken met houtreliëf, schuifdeuren met uitsparing voor openen en sluiten.
  • Carbon Grey: donkergrijze schuifdeuren met uitsparing voor openen en sluiten. Glad oppervlakte.
  • Yellow: gele schuifdeuren met uitsparing voor openen en sluiten. Glad oppervlakte.
  • Olive: olijfgroene schuifdeuren met uitsparing voor openen en sluiten. Glad oppervlakte.
  • Midnight Black: zwarte schuifdeuren met uitsparing voor openen en sluiten. Glad oppervlakte.

Slijtage, stoten, krassen en extreme temperatuurschommelingen zijn geen probleem voor de buitenkeukens van BIG4SPACE. Het paneeloppervlakte van Fir Platinum en Barrique Oak lijken sterk op traditioneel hout en het oppervlakte voelt zelfs aan als hout omdat het van reliëf voorzien is.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 660 reviews.
Winkelwagen