Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Monolith ICON

Monolith ICON, de kleine alleskunner!

Op het gebied van compacte kamado’s is de Monolith ICON echt een uitzonderlijk geval. De ICON biedt namelijk nog meer mogelijkheden dan bij andere compacte kamado’s. Uiteraard kun je er alles op wat je met elke goede kamado ook kunt. Denk aan grillen, roken, bakken, pizza’s bakken, slow cooken en stoven. Maar daarnaast heeft de Monolith ICON een heel bijzondere eigenschap! Je kunt namelijk de dome (het deksel) compleet verwijderen zodat je een Fire Plate op de kamado kan plaatsen. Hierdoor creëer je nog meer mogelijkheden op deze kamado BBQ!

Enig resultaat

De innovatieve Monolith ICON

Met deze compacte kamado is Monolith verder gegaan waar anderen stopten. Met de introductie van deze kamado is het gebruik van compacte kamado’s compleet veranderd. Uiteraard kan de ICON alles wat een andere compacte kamado ook kan, maar er is meer.

Maak het scharnier van de deksel los, haal het deksel erop en leg de Monolith Fire Plate erop. Deze stalen vuurplaat zorgt ervoor dat je lekker met je gezelschap kan bakken op de de plaat. Dankzij deze Fire Plate kun je gemakkelijk voor wel 10 tot 15 man eten bereiden. Super gaaf toch?!

Nog meer mogelijkheden op de ICON

Met de Fire Plate heb je de mogelijkheden op deze kamado al enorm uitgebreid, maar je kunt nog veel meer met ICON. Wil je bijvoorbeeld ook wokken? Kijk dan eens naar de Wok Kroon. Deze plaat je in het midden van de Fire Plate met daarop de Monolith Wok. Zo kun je heerlijke wokgerechten bereiden en daarnaast lekker grillen op de grillplaat. Met het gebruik van de Monolith Cloche kun je de warmte onder de cloche houden en gaart je eten nog sneller.

Meer weten?

Lijkt de Monolith ICON je wel wat, maar wil je toch graag nog wat meer informatie over deze bijzondere kamado? Neem dan contact op met The Fire Station. Je kunt ons benaderen via chat, mail of telefoon. Wil je liever de ICON in het echt komen bewonderen? Kom dan eens langs bij onze BBQ shop in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een BBQ expert voor je klaar die je kan helpen met al je vragen en je met alle liefde alle bijzonderheden van deze kamado laat zien!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 658 reviews.
Winkelwagen