Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

OFYR 100

De hele OFYR 100 serie op een rijtje

Kies voor een prachtige OFYR met een diameter van 100 cm! Deze vuurschaal heeft niet alleen een opvallend design maar biedt ook oneindig veel kookmogelijkheden! Je kunt hierop verschillende BBQ technieken toepassen zoals grillen, a la plancha, flamberen, pizza bakken, stoven en churrasco style grillen met de Brazilian accessoires set. Met de grootte van deze vuurschaal kun je zelfs verschillende technieken met meerdere mensen tegelijk uitvoeren. Als iedereen uitgegeten is dient de OFYR 100 ook nog als heerlijke kachel waar je lekker warm omheen kan zitten. Een gezellig avond gegarandeerd!

Toont alle 16 resultaten

Het mooie design van de OFYR 100

Wat als eerste in het oog springt is het prachtige design van de OFYR 100. Deze grote ronde vuurschaal is dan ook een echte eyecatcher in je tuin. Wanneer je de OFYR aansteekt kun je genieten van het mooie vuur en de OFYR gebruiken als vuurschaal. Dankzij de unieke constructie kun je ook heerlijk gaan bakken en grillen op de ronde bakplaat. Het vuur brandt in het midden en warmt geleidelijk de ronde bakplaat op. Na ongeveer een half uurtje branden is de plaat warm genoeg om er lekker op te bakken!

Heerlijk aan de slag op de OFYR!

Wanneer je een OFYR in je tuin hebt zijn je mogelijkheden eindeloos. Met een goed gestookt vuur in het midden van de vuurschaal kan de bakplaat aan de binnenzijde van de cirkel tot wel 300 graden worden! Hoe verder je naar buiten gaat op de bakplaat, hoe lager de temperatuur wordt. Zo kun je dus spelen met de verschillende temperaturen en je ingrediënten verplaatsen van hogere naar lagere temperaturen. Zo kun je dus ook tegelijk meerdere gerechten bereiden met verschillende beoogde kerntemperaturen. Ondertussen kun je uiteraard lekker genieten van de warmte van het vuur. Dankzij de hitte die vrijkomt, kun je de OFYR 100 ook prima gebruiken voor BBQ-sessies in de winter!

Zeer geschikt voor horeca-doeleinden

De OFYR vuurschaal is niet alleen geschikt voor particulier gebruik, maar ook zeker voor de horeca of catering! Op de OFYR 100 kun je voor grote groepen tegelijkertijd bakken. Door het unieke en mooie design, zul je jouw gasten sowieso nieuwsgierig maken. En doordat de bakplaat aan de buitenzijde wat minder warm is dan aan de binnenzijde, kun je daar gemakkelijk vlees/groente en vis neerleggen wat klaar is, zonder dat het direct afkoelt. Dankzij de ronde vorm kunnen gasten gemakkelijk om de OFYR heen gaan staan en genieten van de heerlijke geuren, warmte en prachtige vuur. Uiteraard is de OFYR ook uitermate geschikt voor show cooking! Alvast veel BBQ plezier!

Bekijk de OFYR!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige vuurschalen van OFYR? Kom dan eens een kijkje nemen in onze BBQ shop in Kaatsheuvel. Hier kun je een paar prachtige OFYR modellen in het echt komen bekijken! Uiteraard staat hier altijd een BBQ expert met genoeg OFYR ervaring voor je klaar om je alles te vertellen over dit prachtige apparaat!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 658 reviews.
Winkelwagen