Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Ontdek de kracht van ofyr

Het merk OFYR staat bekend om hun unieke vuurschalen in de prachtige sokkels. Maar dit merk heeft nog meer te bieden. Zoals de OFYR kamado tafels. Deze zijn geschikt voor de Big Green Egg Large, The Bastard Large en de Kamado Joe Classic 2 en 3. Deze zijn verkrijgbaar in dezelfde unieke stijl als je van OFYR gewend bent. Daarnaast biedt OFYR nog een aantal prachtige buitenmeubels: de Mise en Place tafel, Butcher Block Storage, Wood Storage en de Garden Bench. Met de meubels van OFYR wordt jouw tuin één grote buitenkeuken waarin je de mooiste avonden kan beleven.

Welke kamado past in de OFYR tafel?

De OFYR kamado tafels zijn geschikt voor 3 kamadomerken: De Big Green Egg Large, The Bastard Large en de Kamado Joe Classic 2 en Classic 3. Hiervoor zijn twee verschillende OFYR tafels verkrijgbaar. Een tafel van Cortenstaal en een zwarte stalen tafel. Het enige verschil hierin is de uitstraling. Een OFYR tafel is altijd voorzien van een stevig teakhouten werkblad waarop je jouw kamado gerechten kan voorbereiden. Daarnaast heeft iedere tafel ruimte voor houtopslag en zijn voorzien van wieltjes. Hierdoor zijn de  OFYR kamado tafels gemakkelijk te verplaatsen en kun je jouw kamado gebruiken waar je maar wil.

De kracht van OFYR

Benieuwd naar de kracht van OFYR? Kom dan eens langs bij The Fire Station en bekijk wat dit merk voor jou te bieden heeft! Hier staat altijd iemand voor je klaar om je te helpen met al je vragen en kun je samen kijken welke OFYR tafel het meest voor jou geschikt is. Ben je al overtuigd? De OFYR tafels zijn ook online te bestellen via onze webshop Kamado Express.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 676 reviews.
Winkelwagen