Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

BBQ Borstel

EEN ESSENTIEEL ACCESSOIRE: EEN BBQ BORSTEL!

Houd je kamado en roosters altijd schoon met een goede BBQ borstel. Zo gaan jouw producten veel langer mee!

SCHONE ROOSTERS MET EEN BBQ BORSTEL

Wat ons betreft is er natuurlijk niets mooiers dan de lekkerste gerechten bereiden op je eigen kamado. Maar het schoonmaken van de roosters en gietijzer van je kamado is natuurlijk niet het favoriete klusje. Maar toch is het schoonmaken van je grill van groot belang, niet alleen wanneer je klaar bent met barbecueën, maar ook tijdens het grillen. Het is namelijk ontzettend vervelend wanneer je een verbrande smaak doorgeeft aan het eten. Als je tijdens het grillen de roosters goed schoon houdt met een goede BBQ borstel blijven de etensresten minder plakken en zal je deze verbrande smaak niet doorgeven. Een ander voordeel van warm schoonmaken is dat het een stuk gemakkelijker gaat dan wanneer je roosters volledig zijn afgekoeld!

BBQ BORSTEL VAN THE FIRE STATION

Koop je een borstel bij The Fire Station, dan ben je verzekerd van een A-merk borstel van goede kwaliteit. Bij ons zijn verschillende formaten borstels van verschillende merken verkrijgbaar. Zoals bijvoorbeeld de barbecue borstel van Monolith. Deze robuuste borstel is gemaakt van roestvrij staal en de bamboe grip ligt heerlijk in de hand. De kop is gevuld met roestvrij stalen borstels die iedere grill snel schoonmaken. Een ander voorbeeld van een goede borstel is de Big Green Egg SpeediClean Dual Brush Scrubber. Deze scrubber van Big Green Egg bestaat uit twee borstels met een handvat. Hiermee ben je dus twee keer zo snel! Dit zorgt voor een stuk meer gemak tijdens het schoonmaken.

Dankzij de grote keuze uit verschillende borstels zal er altijd een geschikte voor jou tussen zitten!

THE FIRE STATION

Vind je het lastig om te kiezen tussen de verschillende borstels? Uiteraard helpen we je daar graag bij! Onze professionals geven je graag het juiste advies. Neem hiervoor contact op via chat, mail of telefoon. Uiteraard vinden we het ook gezellig als je een kijkje komt nemen in onze kamado shop in Kaatsheuvel. Daar staat altijd een pitmaster voor je klaar die je overal mee kan helpen!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen