Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

BBQ handschoenen

Een musthave accessoire: BBQ handschoenen!

Het is misschien niet het meest spannende accessoire voor bij je kamado, maar wel één van de belangrijkste. Goede BBQ handschoenen zijn een absolute must!

Bescherm je handen met BBQ handschoenen

Wanneer je gaat werken op je kamado wil je dit natuurlijk te allen tijde veilig en verantwoord doen. Als je jouw handen niet wilt verbranden heb je een goed paar handschoenen nodig. Daarom is dit een accessoire dat je absoluut niet kunt missen. Je hebt namelijk tijdens het barbecueën direct contact met het vuur en met accessoires die ontzettend warm worden. Daarom is het belangrijk om goede barbecue handschoenen bij de hand te hebben om je handen en onderarmen te beschermen.

Safety first! Veiligheid staat natuurlijk voorop tijdens het werken op de kamado, maar dat betekent niet dat je suffe handschoenen aan hoeft te trekken! Bij The Fire Station vind je een toffe selectie met handschoenen van verschillende merken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de rood lederen of zwarte aramide handschoenen van FEUERMEISTER®. Naast dat deze handschoenen enorm veilig zijn, zien ze er ook nog erg gaaf uit! Deze handschoenen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten, zodat er voor iedereen een juiste paar handschoenen te vinden is.

Essentiele accessoires

Zoals gezegd zijn goede BBQ handschoenen absoluut essentieel wanneer je gaat werken op de kamado. Maar naast handschoenen zijn er nog een aantal accessoires die je echt niet kunt missen. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ borstel. Deze heb je nodig om je kamado en roosters goed schoon te houden zodat deze veel langer meegaan. Een ander essentieel accessoire is een goede beschermhoes. Hiermee bescherm je jouw kamado het hele jaar door tegen weer en wind! Zo zijn er nog een aantal accessoires die je absoluut moet hebben. Benieuwd welke dat zijn? Vraag het aan de kamado professionals van The Fire Station! Je kunt contact opnemen via chat, mail of telefoon. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze kamado shop in Kaatsheuvel waar altijd een pitmaster voor je klaar staat!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen