Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Big Green Egg Large

Het populairste green Egg model: De Big Green Egg Large

Als je zoekt naar een kamado waar je gegarandeerd veel plezier op gaat beleven, dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. De Big Green Egg Large is niet voor niets al jaren het populairste model van de Big Green Egg familie. Met een grilloppervlakte van 46 centimeter heb je voldoende ruimte om voorΒ 8 personenΒ te koken en is er zelfs voldoende kookcapaciteit om zowel vis als vlees gescheiden te bereiden.

Voordelen van de Big Green Egg Large

Dit formaat is niet voor niets het populairste model van Big Green Egg. Het is voor veel mensen namelijk het ideale model en grootte. Maar wat heeft dit model voor voordelen t.o.v. andere modellen:

  • De juiste grootte en (ei) vorm voor lange low ‘n slow sessies en een laag houtskoolverbruik.
  • De meeste mogelijkheden en grootste aanbod aan verschillende accessoires.
  • Het ideale grilloppervlak voor de meeste gezinnen.

Geen enkel merk noch formaat heeft zoveel accessoires beschikbaar voor een Large kamado als Big Green Egg. Maar het accessoire dat je absoluut moet hebben is de ConvEGGtor Large. Dit accessoire zorgt er namelijk voor dat je ook indirect gerechten kan gaan bereiden. Een absolute musthave dus! Vervolgens kun je jouw set nog uitbreiden met tal van andere accessoires zoals een pizzasteen, gietijzeren rooster en nog veel meer!

Bekijk de prachtige Big Green Egg Large

Heb je interesse in de Green Egg Large maar zou je graag eerst nog wat meer informatie willen? Neem dan contact op met The Fire Station via mail, chat of telefoon. Er zit altijd een BBQ expert voor je klaar die je alles kan vertellen over de mogelijkheden van de Green Egg Large. Wil je deze prachtige kamado eerst een keer in het echt bekijken? Dat kan! Er staat een mooi exemplaar in onze winkel die je kan komen bekijken. Kom daarvoor naar onze BBQ shop in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een pitmaster voor je klaar om je te helpen met al je vragen!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen