skip to Main Content

Modular EGG Workspace

In 2019 kwam Big Green Egg opnieuw met een geweldige uitvinding! Het Big Green Egg Modular EGG Workspace systeem, een modulaire outdoor kitchen die je voor 100% zelf kunt customizen. Of je nou één EGG hebt of meerdere, of dat dan de MiniMax is of de XL.

Met de Modular EGG Workspace creëer je, door middel van verschillende onderdelen, een op maat gemaakte buitenkeuken helemaal naar jouw wens. De Modular EGG Workspace is zo ontworpen dat alle onderdelen te combineren zijn en je kunt blijven uitbouwen.

Wat kun je verwachten van Big Green Egg Modular EGG Workspace?

Zoals je natuurlijk gewend bent bij de Big Green Egg zijn de mogelijkheden voor dit product eindeloos! De basis om je Large of XL Big Green Egg in te bouwen is een EGG Frame. Verwerk eventueel een tweede Big Green Egg met een extra EGG Frame of bouw de buitenkeuken verder uit met een of meerdere zogenaamde Expansion Frames. Voor deze Expansion Frames kun je vervolgens een Expansion Frame Inserts gebruiken om je Big Green Egg buitenkeuken helemaal naar jouw wens te maken. Je kunt kiezen uit de volgende Frame Inserts: een Stainless Steel Insert, een Stainless Steel Grid Insert of een Acacia Wood Insert.

Modular EGG Workspace Add-ons

Een EGG Frame wordt standaard geleverd met een Stainless Steel Grid Insert, 4 stelpoten en haakjes waar je je BBQ tools aan kunt hangen. Daarnaast zijn deze accessoires, die Add-ons genoemd worden, ook los verkrijgbaar! Zet je Modular EGG Workspace op wieltjes of schaf een Connector Pack aan om je Egg Frame aan de Expansion Frames te koppelen.

Ons Big Green Egg assortiment

Naast Modular EGG Workspace kun je ook kiezen voor de Big Green Egg Acacia tafel. Dit is een mooie houten tafel die gemaakt is van een duurzame en harde houtsoort, die alle ruimte biedt voor jouw tools en ingrediënten. Wij bieden een ruim assortiment aan Big Green Egg producten, waaronder verschillende tafels, accessoires en om niet te vergeten de kamado’s van Big Green Egg.

Ben je benieuwd naar dit mooie merk en zou je deze graag eens in het echt willen bekijken? Kom dan langs in onze BBQ shop en wij geven je persoonlijk advies over de buitenkeukens van Big Green Egg! Bestel je liever je producten online? Dan staan we altijd voor je klaar per mail, telefoon of chat via onze webshop Kamado Express.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 146 reviews.