Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Big Green Egg Modular EGG Workspace

In 2019 kwam Big Green Egg opnieuw met een geweldige uitvinding! Het Big Green Egg Modular EGG Workspace systeem, een modulaire outdoor kitchen die je voor 100% zelf kunt customizen. Het systeem is geschikt voor de volgende EGG maten: Medium, Large, XL en 2XL. Met een Modular EGG Workspace creëer je, door middel van verschillende onderdelen, een op maat gemaakte buitenkeuken helemaal naar jouw wens. Het Modular EGG Workspace System is zo ontworpen dat alle onderdelen te combineren zijn en je kunt blijven uitbouwen.

De mogelijkheden zijn eindeloos! De basis is het EGG Frame. Dit bouw je uit met zogenaamde Expansion Frames. Voor het Expansion Frames kun je vervolgens een Expansion Frame Inserts gebruiken om je Big Green Egg buitenkeuken helemaal naar jouw wens te maken. Je kunt kiezen uit de volgende Frame Inserts: een Stainless Steel Insert, een Stainless Steel Grid Insert, een Acacia Wood Insert of het unieke The Fire Station Oak Insert. Een zware, mega grote snijplank mét diepe sapgoot en afvoer.

Modular EGG Workspace Add-ons

Een EGG Frame wordt standaard geleverd met een Stainless Steel Grid Insert, 4 stelpoten en haakjes waar je je BBQ tools aan kunt hangen. Wil je liever wielen? Dan bestel je de Caster Kit set erbij. Met de Connector Pack koppel je de Egg Frame aan de Expansion Frames. Wil je ook kastruimte? Ook dan kan. Kies dan voor het Expansion Cabinet.

Zelf je set samenstellen

Naast Modular EGG Workspace kun je ook kiezen voor de Big Green Egg Acacia tafel. Dit is een mooie houten tafel die gemaakt is van een duurzame en harde houtsoort, die alle ruimte biedt voor jouw tools en ingrediënten. Wij bieden een ruim assortiment aan Big Green Egg producten, waaronder verschillende tafels, accessoires en om niet te vergeten de kamado’s van Big Green Egg.

Ben je benieuwd naar dit mooie merk en zou je deze graag eens in het echt willen bekijken? Kom dan langs in onze BBQ shop en wij geven je persoonlijk advies over de buitenkeukens van Big Green Egg! Bestel je liever je producten online? Dan staan we altijd voor je klaar per mail, telefoon of chat via onze webshop Kamado Express.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen