Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Op zoek naar een kamado tafel?

Naast A-merk keramische BBQ’s levert The Fire Station ook de standaard kamadotafels die elk merk produceert. Dit zijn veelal stalen of houten kamadotafels gemaakt van eikenhout of acaciahout. We hebben ook een universele kamadotafel in ons assortiment. Deze is gemaakt van eikenhout en kost € 799,00. Bekijk ons assortiment standaardtafels op onze webwinkel Kamado Express of kom langs in de winkel.

Verschillende kamado tafels

Barbecueën op je kamado is natuurlijk fantastisch. Wij vinden het zelfs het mooiste wat er is. Maar het kan nog mooier! Hoe geweldig is het om de lekkerste kamado gerechten lekker buiten voor te bereiden naast je kamado? Geen heen en weer gesjouw meer naar de keuken, maar lekker alles bij de hand. Daarvoor is een kamado tafel uitermate geschikt. Bij The Fire Station vind je voor elk A-merk kamado een kamado tafel. Hiermee tover je jouw kamado direct om tot een volledige buitenkeuken

Universele kamado tafel

Ben je in het bezit van een Big Green Egg Large, een Monolith Classic, een Kamado Joe Classic 1 of een The Bastard Large? Dan kun je ook kiezen voor de universele kamado tafel van The Fire Station. Deze tafel is gemaakt van onbehandeld eikenhout. Je kunt deze tafel dus nog beitsen of oliën in de kleur die jij wenst. Deze universele tafel geeft je direct meer werkruimte om jouw kamado gerechten op voor te bereiden of om je kamado accessoires neer te leggen.

The Fire Station

Ben je nieuwsgierig geworden naar de verschillende kamado tafels van The Fire Station maar zou je deze toch eerst graag in het echt willen bekijken? Kom dan eens langs in ons Experience Center in Kaatsheuvel. Hier kun je samen met een BBQ professional bekijken welke BBQ tafel het best bij jou past. Uiteraard helpen we je graag met al je vragen!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 676 reviews.
Winkelwagen