Alle A-merken onder één dak | De leukste workshops van Nederland | Online shoppen | BBQ Shop in Kaatsheuvel
Ga naar hoofdinhoud

Roostr buitenkeuken

Geniet jij ook zo van buitenkoken op je kamado? Dan weet je ook dat je regelmatig werkruimte en opbergruimte te kort komt. Overweeg dan eens een Roostr buitenkeuken. Roostr wordt gemaakt in Nederland en staat voor kwaliteit in combinatie met slimme oplossingen waardoor je nog meer plezier gaat beleven aan buitenkoken.

The Fire Station is PREMIUM dealer, bij ons vind je de GROOTSTE opstelling van Roostr buitenkeukens van de Benelux. Echt waar! Kom langs of maak een afspraak met één van onze adviseurs. In de Roostr buitenkeuken passen al onze A-merk kamado’s.

BEKIJK DE VELE MOGELIJKHEDEN MET DE ROOSTR

Met een Roostr buitenkeuken breng je koken naar je eigen tuin! Er is ontzettend veel mogelijk en je kunt later eenvoudig uitbreiden.

Wat wij veel leveren is de DUO met een kamado en een werkblad. Deze bescherm je optimaal met de Rubix Duo beschermhoes. Een andere populaire optie is de SINGLE + een DUO unit met daarin een spoelunit. Dan heb je een 2,25 meter lange buitenkeuken, heel veel ruimte en…handig: stromend water naast je kamado!

Kom eens kijken en creëer samen met onze adviseur de perfecte buitenkeuken met bijpassende kamado. De levertijd van deze buitenkeuken is ca. 3 weken.

Elementen Roostr buitenkeuken

Nederlandse kwaliteit.

De Roostr Rubix keuken is gemaakt van roestvast en verzinkt staal. Het frame is afgewerkt met een twee laags zwarte poedercoating. Deze buitenkeuken is verkrijgbaar als 2 modules : de SINGLE (76x75x90) en de DUO (148x75x90). Deze delen kun je vervolgens koppelen.

eindeloos uit te breiden.

Zo kun je beginnen met één single en deze combineren met één duo frame. Op deze manier creëer je eenvoudig extra werkruimte. De verschillende frames zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen zodat je deze helemaal naar eigen wens kan samenstellen. In de Roostr buitenkeuken past elk A-merk kamado, dus alle merken die je bij The Fire Station vindt, en staat je kamado altijd stabiel.

Heel veel keuze.

Je hebt keuze uit 5 werkbladen. Zo kun je kiezen voor een houten werkblad, een werkblad van RVS of een blad van keramisch materiaal genaamd Dekton. In Dekton zijn er 3 kleuren: grijs, zwart en een heel mooi gemarmerd zwart blad.

Kijk hierbij naar welke toepassingen van het werkblad je het belangrijkste vindt en welke uitstraling het beste bij tuin / overkapping past. Maak voor een bezichtiging en advies een afspraak met ons. We helpen je graag verder!

roostr MOET je zien!

Denk je dat deze buitenkeuken iets voor jou is? Kom dan gerust eens langs bij The Fire Station in Kaatsheuvel. Daar vind je de grootste Roostr keuken van de wereld en diverse opstellingen! We hebben alles van Roostr staan zodat je kunt zien en voelen. 

Uiteraard staat er een adviseur paraat om al je vragen te beantwoorden.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 501 reviews.
Winkelwagen