Content voor Ingelogde Gebruikers

Roostr buitenkeuken

Geniet jij ook zo van buitenkoken op je kamado? Dan weet je ook dat je regelmatig werkruimte en opbergruimte te kort komt. Overweeg dan een Roostr buitenkeuken. Roostr staat voor kwaliteit in combinatie met slimme oplossingen waardoor je nog meer plezier gaat beleven aan buitenkoken.

Bij The Fire Station in Kaatsheuvel is premium dealer en hier vind je de grootste collectie Roostr buitenkeukens van de Benelux. Echt waar! Maak daarom een afspraak met een adviseur.

Deze buitenkeuken is geschikt voor al onze A-merk kamado’s.

Roostr: modulaire buitenkeuken

Met een Roostr buitenkeuken breng je je favoriete kooktechniek naar je eigen tuin! Er is ontzettend veel mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met 1 SINGLE module met daarin je kamado en deze later eenvoudig uitbreiden.

Wat wij veel leveren is de DUO met een kamado en een werkblad. Een andere populaire optie is de SINGLE + DUO unit met daarin een spoelunit. Dan heb je een 2,25 meter lange buitenkeuken, veel ruimte en…handig: stromend water naast je kamado!

Kom eens kijken en creëer samen met onze adviseur de perfecte buitenkeuken. De levertijd is ca. 3 – 4 weken.

Elementen Roostr buitenkeuken

kwaliteit.

De Roostr Rubix keuken is gemaakt van roestvast en verzinkt staal. Het frame is afgewerkt met een twee laags zwarte poedercoating. Deze buitenkeuken is verkrijgbaar als 2 modules : de SINGLE (76x75x90) en de DUO (148x75x90). Deze delen kun je vervolgens koppelen.

eindeloos uitbreiden.

Zo kun je beginnen met één single en deze combineren met één duo frame. Op deze manier creëer je eenvoudig extra werkruimte. De verschillende frames zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen zodat je deze helemaal naar eigen wens kan samenstellen. In de Roostr buitenkeuken past elk A-merk kamado, dus alle merken die je bij The Fire Station vindt, en staat je kamado altijd stabiel.

keuze.

Je hebt keuze uit 5 verschillende werkbladen. Zo kun je kiezen voor een houten werkblad, een werkblad van RVS of een blad van keramisch Dekton (grijs, zwart en gemarmerd zwart).

Kijk hierbij naar welke toepassingen van het werkblad je het belangrijkste vindt en welke uitstraling het beste bij tuin / overkapping past. Maak voor advies een afspraak met ons! We helpen je graag verder.

roostr MOET je zien!

Denk je dat deze buitenkeuken iets voor jou is? Kom dan gerust eens langs bij The Fire Station in Kaatsheuvel. Daar vind je de grootste Roostr keuken van de wereld en diverse opstellingen! We hebben alles van Roostr staan zodat je kunt zien en voelen. 

Uiteraard staat er een adviseur paraat om al je vragen te beantwoorden.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 337 reviews.
zoeken
Winkelwagen