skip to Main Content

ROOSTR buitenkeuken

Geniet jij ook zo van buitenkoken op je kamado? Dan weet je ook dat je regelmatig werkruimte en opbergruimte te kort komt. Overweeg dan eens een upgrade nar een Roostr buitenkeuken. Roostr staat voor kwaliteit in combinatie met slimme oplossingen waardoor je nog meer plezier gaat beleven aan buitenkoken. Kom eens kijken in onze BBQ Experience in Kaatsheuvel en bekijk onze demo van Roostr!

Roostr Rubix: modulair systeem

Een veelvoorkomend probleem tijdens buitenkoken is een gebrek aan werk- en opslagruimte. Dat kan beter dachten ze bij Roostr. Op die manier ontstond het Rubix modulaire buitenkeukensysteem. Met een Roostr buitenkeuken breng je jouw favoriete kooktechnieken naar je eigen tuin. Je kunt beginnen met 1 module (duo of single) en deze later eenvoudig uitbreiden. Door meerdere modules te combineren breid je je werkruimte uit. Zo creëer je gemakkelijk de perfecte buitenkeuken.

Elementen Roostr buitenkeuken

De Roostr Rubix keukenframes zijn gemaakt van roestvast en verzinkt staal. Het frame, dat in hoogte verstelbaar is, is afgewerkt met een twee laags poedercoating. Deze buitenkeuken is in 2 modules verkrijgbaar: de single (76x75x90 of 76x75x94cm) en de duo (148x75x90 of 148x75x94cm).

dit systeem KUN eindeloos uitbreiden.

Zo kun je beginnen met één single en deze combineren met een duo frames. Op deze manier creëer je eenvoudig extra werkruimte. De verschillende frames zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen zodat je deze helemaal naar eigen wens kan samenstellen. In een Roostr buitenkeuken staat jouw kamado altijd stabiel.

Veel keuze

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende werkbladen. Zo kun je kiezen voor een houten werkblad, een werkblad van roestvast staal of een blad van Dekton. Kijk hierbij naar welke toepassingen van het werkblad je het belangrijkste vindt en welke uitstraling het beste bij jouw buitenkeuken past. Hierin kunnen wij je uiteraard adviseren.

Kom roostr bekijken

Denk je dat deze buitenkeuken iets voor jou is? Kom dan gerust een langs bij The Fire Station in Kaatsheuvel. Daar staat een demomodel klaar om te bekijken. Ook staat er een BBQ professional voor je paraat om al je vragen te beantwoorden en je alle ins and outs van een Roostr buitenkeuken te vertellen.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 278 reviews.
Close search
Winkelwagen