Alle A-merken onder één dak | De leukste workshops van Nederland | Online shoppen | BBQ Shop in Kaatsheuvel
Ga naar hoofdinhoud

Kamado workshop

Kamado workshop

Als je eenmaal een keer gebarbecued hebt op een echte kamado BBQ, wil je nooit meer anders. De kenners weten dat. Houd je van een lekker mals stukje vlees, een mooie vis of lekkere groente en de gezelligheid bij een barbecue avondje? En wil je je vaardigheden naar een hoger level brengen zodat je jouw naasten eens echt kunt verrassen met een paar culinaire hoogstandjes? Dan nodigen we je uit voor een kamado workshop in de experience tuin van The Fire Station. Het is dé kans om eens een keer een kamado workshop te volgen, serieus aan de slag te gaan en kennis te maken met dit unieke apparaat!

Kamado workshop voor beginners en gevorderden

De kamado workshop is ook een leuke uitdaging voor gevorderden, oftewel degene die zelf al een kamado barbecue in hun bezit hebben en hier al regelmatig de heerlijkste gerechten mee op tafel zetten. Vanwege de vele bereidingsmogelijkheden, zijn er vast en zeker bereidingstechnieken of accessoires die je nog nooit hebt uitgeprobeerd. Sowieso is juiste temperatuur stabiel houden, bij bepaalde bereidingen, al een kunst op zich die de nodige ervaring vereist. Onze eigen BBQ master weet daar alles van en deelt dat graag met je. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Kies dan voor een specifieke kamado workshop. Hieronder vind je ze allemaal.

Wat ga je leren?

Welke kamado workshop je ook gaat volgen, de nadruk ligt altijd op zelf ervaren, dus zoveel mogelijk zelf uitproberen en veel proeven! The Fire Station is naast een barbecueshop vooral een ervaringscentrum. Je mag dus zelf aan de slag met kamado’s van merken zoals The Big Green Egg, The Bastard en Primo en daarnaast de vele accessoires uitproberen. Want die maken vaak ook het verschil! Als onze eigen BBQ chef eenmaal ‘on fire’ is, is hij niet meer te stoppen en word je overladen met tips. Hij neemt echter op tijd een stapje terug zodat je lekker zelf aan de slag kunt gaan! Uiteraard gaat alles gepaard met Brabantse gezelligheid en koud drankje.

De exacte inhoud van de diverse workshops vind je hier maar we lichten alle graag persoonlijk of telefonisch toe. Dan kunnen we meteen even babbelen over barbecue-ervaringen en over waar je precies naar op zoek bent. Kom dus eens langs in Kaatsheuvel in onze barbecueshop The Fire Station, dan krijg je meteen een goede indruk van wat we kunnen bieden. Bellen met een van onze enthousiaste barbecuefreaks mag ook, we leggen graag uit waarom onze kamado workshop de topper onder de workshops is!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 501 reviews.
Winkelwagen