Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Universele accessoires

Nog meer mogelijkheden met universele kamado accessoires

Maak barbecueen op een kamado een stuk leuker én gemakkelijker met verschillende universele kamado accessoires. Deze accessoires zijn te gebruiken bij iedere kamado!

Waarom universele kamado accessoires?

Wanneer je een BBQ avondje organiseert voor vrienden of familie en mooie ingrediënten koopt, wil je deze natuurlijk ook op de beste manier kunnen bereiden. Hier heb je universele kamado accessoires voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan een goede kernthermometer zodat je het vlees van de kamado af kan halen wanneer deze de juiste temperatuur heeft bereikt. Of ga je lekkere pizza’s maken? Dan heb je natuurlijk een goede pizzaschep nodig! En zo zijn er nog veel meer universele kamado accessoires die het werken met de kamado nog leuker maken. Dit zijn natuurlijk ook de perfecte cadeaus voor een echte BBQ-fanaat! Weet je toch niet goed wat je moet kiezen, overweeg dan één van onze cadeaubonnen.

Accessoires voor iedere kamado

Bij The Fire Station ben je natuurlijk aan het juiste adres voor de beste A-merk kamado’s. De merken die wij verkopen zijn alleen de merken waar wij zelf achterstaan en dus de beste vinden. Denk aan Big Green Egg, Monolith, Kamado Joe en The Bastard. Voor al deze merken en maten verkopen wij verschillende, bijpassende accessoires. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je in het bezit bent van een kamado die wij niet verkopen. Geen enkel punt! Deze universele kamado accessoires zijn algemeen te gebruiken, welke kamado je ook hebt!

Volg een workshop!

Wanneer je een kamado en verschillende accessoires tot je beschikking hebt, is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet hoe je deze optimaal kan gebruiken. Mocht je dit lastig vinden is het een goed idee om een keer een workshop bij The Fire Station te volgen! Onder leiding van een echte pitmaster leer je hier alle fijne kneepjes van het BBQ vak. Je kunt verschillende workshops volgen zoals de Kamado Basics workshop, Beef Excellent of Finger Food Friday. Bekijk welke workshop jou het meest aanspreekt en meld je aan!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 629 reviews.
Winkelwagen