Boodschappenlijstje
- Flammkuchen bodem
- 1 pakje gerookte zalm, in plakjes
- 1 gekookte rode biet
- 1 bosje dille
- 10 Amsterdamse uitjes
- 100 gram Parmezaanse kaas
- 100 ml creme fraiche
- 1 citroen
- Bloem, peper en zout
- 2 tl. rode curry pasta.
Tools en benodigdheden
Deze tools heb je nodig om je gerecht te bereiden!
- Pizzasteen
- Pizzaschep
- Rasp
- Bakjes
-
10% korting
Bastard Pizzasteen Large
Oorspronkelijke prijs was: €49,95.€44,96Huidige prijs is: €44,96.
Bereidingswijze
- Meng de crème fraîche met de rode curry pasta. Proef het mengsel, het mag pittig zijn.
- Breng evt. op smaak met peper en zout.
De topping
- Snijd de zalm en de rode biet in kleine blokjes, de uitjes in schijfjes, rasp de parmezaanse kaas en hak de dille fijn. Zet in aparte bakjes klaar.
Het bakken
- Leg de bodem op de licht bebloemde pizzaschep en besmeer de deegbodems dun met de saus.
- Beleg vervolgens met de topping en strooi de geraspte Parmezaanse kaas erover.
- Verwarm een pizzasteen in de barbecue. De temperatuur in de barbecue, boven de pizzasteen, moet minimaal 250 °C bereiken
- Schuif de flammkuchen voorzichtig op de steen en bak de Flammkuchen in ongeveer 4 – 8 minuten in de hete barbecue. Draai de flammkuchen een kwartslag na 1 minuut.
- LET OP MET OPENEN VAN DE KAMADO!!
- Smullen maar! Repeat!
































