Boodschappenlijstje
- 8 oerhammetjes
- Rub “The Jerk” Noskos”
- BBQ Saus.Guru Honey – Mustard
- 8 el roomboter
- 8 el lichtbruine suiker
- 8 tl honing
- Olijfolie
Tools en benodigdheden
- Grillrooster
- Heat Deflector
- Drip pan
- Aluminiumfolie of Butcher paper
- Rookhout (kers)
Bereidingswijze
- Verwijder het overtollig vet, loshangende stukjes vlees en vliezen van je oerhammetjes.
- Smeer je oerhammetjes in met een beetje olie en bestrooi ze dan met de rub.
- Bereid je kamado voor op indirect verhitten (±110 °C)
- Doe er wat rookhout bij en vergeet vooral de lekbak niet!
- Leg de oerhammetjes op de kamado en zorg ervoor dat ze boven de lekbak liggen.
- Na 3 uur roken halen we de hammetjes van de kamado.
- Leg de hammetjes op 2 velletjes aluminiumfolie en doe er een eetlepel boter, basterdsuiker en honing bij. Vouw de folie dicht.
- Leg de pakketjes terug op de kamado voor 45 minuten. Haal ze eraf en haal ze uit de folie.
- Leg de hammetjes nog even terug en lak ze af met de barbecuesaus.
- Herhaal deze handeling nog 1 keer (dus nog een half uur uit de verpakking op de kamado).
- Laat 5 minuten rusten en serveer dan uit. Smakelijk!!
Gemiddelde bereidingstijd: 4 tot 5 uur


































