Skip to content

Sloppy Pulled Pork

130 °C

4 tot 5 uur

Niet pittig

Boodschappenlijstje

  • Boston Butt of procureur (2 tot 4 kg)
  • Duketown Smokers Rub
  • The Fire Station Fire ‘n Spice saus
  • 1 pak Appelsap of Cola
  • 400 gram Coleslaw
  • Broodjes (witte bolletjes)
Print dit recept

Tools en benodigdheden

Deze tools en smaakmakers heb je nodig om je gerecht te bereiden of nóg lekkerder te maken!

  • Grillrooster
  • Heat Deflector / ConvEGGtor
  • Drip pan
  • Vershoudfolie
  • Aluminiumfolie of Butcher Paper
  • Meater+ kernthermometer
  • Rookhout: appel of kers

Een heerlijke Sloppy Pulled Pork om je vingers bij af te likken. Geduld is het hoofdingrediënt van dit heerlijke gerecht.

Bereidingswijze

130 °C, indirect

  • Rub de Boston Butt royaal in en pak in met vershoudfolie.
  • Leg je vlees in een schaal en laat deze 1 nacht in de koelkast intrekken.
  • Bereid je kamado voor op indirect verhitten (±130c). Doe er 2 blokken rookhout bij en vergeet vooral de lekbak niet op je hitteschild te zetten!
  • Rook de Boston Butt tot een kerntemperatuur van 60 graden en begin dan met lakken van je vlees.
  • Lak het vlees ieder kwartier tot hij een kerntemperatuur heeft van 74 graden.
  • Haal je Boston Butt van de kamado en pak deze in de butcher paper / aluminiumfolie.
  • Vergeet niet om er 4 eetlepels appelsap of cola bij te doen.
  • Leg je het terug op de kamado en haal hem eraf bij een kerntemperatuur van 92 garden.
  • Leg het vlees in een schaal en laat deze even afkoelen.
  • Nu het vlees nog warm is gaan we pullen.
  • Verwijder te grote stukken vet en pluk het vlees in mooie draden.
  • Doe de pulled pork in een Dutch oven of ovenschaal en maak de deze nu op smaak met wat cola/appelsap en de BBQ saus.
  • Rooster je broodjes even kort en beleg ze met Coleslaw.
  • Beleg het broodje nu met je Sloppy pulled pork en schenk er nog wat saus over.
  • ENJOY!

De pulled pork die overblijft bewaren we voor een volgende keer want weggooien is zonde!

Gemiddelde bereidingstijd: 4 tot 5 uur

Back To Top

Voorwaarden levering en / of montage

Gratis levering, zelf monteren.

Kies je voor gratis levering en zelf monteren dan leveren we binnen 2 werkdagen, altijd in overleg. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een mail van onze planning met een voorstel. Op de dag van levering zelf zetten we het pakket veilig bij je thuis. Je monteert, met behulp van de juiste handleiding, alles zelf.

Gemonteerd geleverd.

Kies je voor “gemonteerd geleverd” dan ontvang je je aankoop volledig gemonteerd thuis.

Het voordeel van gemonteerd leveren: je hoeft niets te doen, je hebt geen afval en je kunt meteen aan de slag met je aankoop.

Kortom, geen stress en meteen genieten van je aankoop. 

Let op: We monteren in onze werkplaats niet op locatie! Gemonteerd leveren duurt langer dan normale levering. De levertijd gaat in overleg per mail. Reken op  3 tot 6 werkdagen.

Gemonteerd leveren kost € 85,00.

Voor een buitenkeuken is het tarief € 160,00.

Voorwaarden montage:

  • SOLO modellen worden niet in zelfbouw of elders aangekochte meubels geplaatst.
  • Planning montage + levering gaat op basis van route en montageplanning.
  • Er wordt altijd persoonlijk contact met je opgenomen voor de levering.
  • Uitsluitend horizontaal, moet het een verdieping op, neem dan eerst contact op. 
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 725 reviews.
Winkelwagen
Winkelwagen