skip to Main Content

BBQ SHOP
THE FIRE STATION

ZIEN | VOELEN | PROEVEN | ERVAREN

BBQ shop & experience

Wat in 2015 begon als hobby is uitgegroeid tot een toonaangevende, full service BBQ shop. In onze BBQ shop helpen we je een weloverwogen keuze te maken voor de BBQ die precies bij jou past. En daarna leren we je ermee werken tijdens een toffe workshop.

Een kamado of een OFYR moet je zien! Dat kan in ons fysieke BBQ shop met BBQ Experience Center in Kaatsheuvel. In onze barbecueshop bekijk je samen met ons alle A-merken en geven we je helder advies over deze allround houtskoolbarbecue. We nemen alle tijd voor je vragen. Wil je een workshop volgen? In onze barbecueshop, gevestigd in een voormalige, jaren 50 brandweerkazerne, is dat mogelijk. We hebben een scala aan workshops. Voor de beginner én de gevorderde. Onze locatie leent zich perfect voor een gezellige middag eropuit. Kom dus deze bijzondere BBQ’s van dichtbij bekijken of boek een workshop.

Onze kamado merken

Hoe voelt zo’n apparaat nu echt aan? Hoe groot is ie eigenlijk? Wat zijn de verschillen? Waarom zijn er prijsverschillen? We kunnen je er alles over vertellen. Wij leveren alleen de beste merken van hoogste kwaliteit, zoals Big Green Egg, The Bastard, Monolith, Kamado Joe en OFYR. Vanzelfsprekend vind je in onze BBQ winkel ook de bijpassende accessoires, restaurant kwaliteit houtskool, smaakvolle rubs, sauzen, marinades en rookhout. Onmisbare items om het barbecuegevoel compleet te maken. Het zijn per slot van rekening serieuze barbecues voor echte foodies!

Tja, waar het uiteindelijk allemaal om draait: proeven! Het vuur, de fantastische geur, de unieke BBQ smaak en alles zo sappig. Groente, vis, vlees of gevogelte: het smaakt gewoon beter van de keramische BBQ. Daarom kun je bij ons leerzame BBQ workshops volgen met toffe pitmasters.  The Fire Station is geen “workshop fabriek”, we staan juist voor kleinschaligheid, veel leren en proeven, samenhorigheid, gezelligheid en een uitstekende service. Een warm nest waar BBQ-ers zich thuis zullen voelen.

Geweldig, je hebt de grote beslissing genomen en je kijkt uit naar het moment dat The Fire Station die prachtige kamado barbecue bij je thuisbezorgd! Nu nog ervaring opdoen. Of ben je al een trotse eigenaar van een kamado maar wil je je skills naar een next level tillen? We organiseren een diversiteit aan workshops in onze BBQ workshop tuin gelegen op het zuiden! Van een ‘kamado basics’ workshop voor de beginners tot een beef of vis workshop voor de echte ervaren BBQ-er.

COMPLEET assortiment

In onze BBQ shop vind je alleen topmerk kamado’s en de originele OFYR vuurtafels. Buitenkeukens in standaarduitvoering of maatwerk en de topmerken zoals ROOSTR, WWOO of BORRLE. Daarnaast een winkel vol met de juiste merken BBQ tools, smaakmakers en uiteraard de beste houtskool.

KAMADO Workshops

Een kamado is te gek! Als je er eentje hebt snap je dat. Zo’n geweldig apparaat moet je ervaren tijdens één van onze workshops. Deze workshops worden geheel verzorgd in de experience tuin van onze BBQ shop. Boek een workshop en ga aan de slag op onze kamado’s. Je werkt altijd op onze A-merken.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KAMADO?

Een kamado BBQ is geen kleine investering maar wel eentje voor het leven! Kies daarom voor een A-merk. Inmiddels is er meer troep dan goed spul te koop. Daarom is dit een aankoop waar je goed advies over moet inwinnen. Stel jezelf de vraag:

  • Voor hoeveel personen wil je deze barbecue gaan gebruiken? Is het voor een kleiner gezelschap of wil je regelmatig vrienden uitnodigen, want dan heb je meerdere platen en roosters nodig.
  • Waar komt de kamado BBQ te staan? Het is best een zwaar apparaat, kies je voor een variant met een onderstel op wielen?
  • Kan de kamado droog staan of heb je juist een regenhoes nodig?
  • Of wil je werkruimte en ga je voor een buitenkeuken?

Dit zijn zaken die we in de winkel uitgebreid met je door kunnen nemen. We denken mogelijk mee en opperen ideeën waar je zelf misschien nog niet aan gedacht had. We laten je graag persoonlijk zien wat onze BBQ shop in Kaatsheuvel allemaal te bieden heeft.

Check hier onze openingstijden of neem contact op voor meer informatie over onze barbecue shop.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 278 reviews.
Close search
Winkelwagen