Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

wwoo buitenkeuken: robuust beton

WWOO is hét merk voor betonnen buitenkeukens en ze zijn ook nog eens van eigen bodem! Met deze geweldige buitenkeuken kun je het hele jaar door genieten van je kamado en je tuin. Een WWOO keuken is een buitenkeuken die gewoon buiten kan blijven staan zonder dat deze onderhevig is aan slijtage. De WWOO is, door het soort beton dat men gebruikt, bestand tegen elk weertype. De WWOO buitenkeuken is verkrijgbaar is 2 kleuren: lichtgrijs en antraciet. Ook in hoogte en lengte is veel mogelijk. Door de segmenten en elementen te combineren creëer je de ultieme buitenkeuken! Beide modellen staat in de BBQ experience tuin van The Fire Station dus maak een afspraak om ze te bezichtigen en informatie in te winnen.

WWOO bekijken bij The Fire Station?

Dat kan! We hebben namelijk twee modellen staan in onze BBQ Experience tuin. Een lichtgrijze basis variant en een hoog, antraciet model met aluminium spoelbak. Beide WWOO Outdoor Kitchens gebruiken we dagelijks tijdens onze kamado workshops. Hierdoor kunnen we je uit eigen ervaring veel over deze betonnen buitenkeuken vertellen. Wij ondervinden in praktijk dat de WWOO zeer slijtvast is. Een kwaliteitsproduct waar we trots op zijn.

Waarom kiezen voor de WWOO outdoor kitchen?

Naast dat WWOO staat voor kwaliteit, is het grootste voordeel van de buitenkeukens van dit mooie Nederlandse merk toch wel dat je de keukens helemaal naar jouw wens kan inrichten. Je kunt kiezen uit drie verschillende hoogtes en je bepaalt zelf de lengte. Wil je een douche of een zitje? Ook dat is mogelijk! Daarnaast zijn er verschillende opbouwmogelijkheden zoals uitsparingen voor je kamado BBQ maar ook voor een wasbak of een echte Zuid Afrikaanse braai. Bijna alle A-merk kamado’s passen in deze betonnen buitenkeuken.

Buitenkeuken van beton

Wanneer het in Nederland eens een keer lekker zonnig is, sta je eerst 1,5 uur te ploeteren om je tuinmeubelen gereed te maken voordat je heerlijk buiten kunt eten. Herkenbaar? Dan is een WWOO buitenkeuken echt iets voor jou! Een WWOO buitenkeuken is ideaal in gebruik. Door het materiaal wat gebruikt wordt zijn deze keukens vrijwel onderhoudsvrij. De buitenkeuken heeft namelijk geen hoeken waar blad of schimmel tussen zou kunnen gaan zitten. Ook is de WWOO buitenkeuken enorm slijtvast wat maakt dat ze een lange levensduur hebben. Zo kun jij dus meteen beginnen met barbecueën en genieten van het heerlijk warme weer. Daarnaast is de WWOO buitenkeuken, met zijn industriële look, een echte eyecatcher!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 676 reviews.
Winkelwagen