Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Bastard Anniversary Edition

The Bastard Large Anniversary Edition – Limited Edition!

The Bastard bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden! Voor deze bijzondere mijlpaal heeft The Bastard de prachtige kamado The Bastard Anniversary Edition Large uitgebracht!

Enig resultaat

Back to Black met The Bastard Anniversary Edition!

Speciaal voor het 10-jarig bestaan heeft het prachtige Nederlandse kamadomerk ‘The Bastard’ deze Anniversary Edition op de markt gebracht. Dit model is een combinatie van alle modellen die dit merk ooit heeft gevoerd. Zo is de nieuwe matte coating een knipoog naar het prachtige URBAN model. Het onderstel verwijst dan weer naar de Bastard modellen voor 2018. Verder zitten er op deze kamado alle features die je van een echte Bastard Large mag verwachten voor een hele scherpe prijs!

Naast deze features is deze Bastard ook gehuld in een uniek matzwart jasje. Naast de coating hebben ook de thermometer en de ventilatieschijf een prachtige zwarte kleur. Zo gaat The Bastard met dit model weer terug naar hun roots: ‘Back to Black’!

Als klap op de vuurpijl is deze The Bastard Large Anniversary Edition een Limited Edition! Dat betekent dat je onder andere bij deze kamado een zogeheten ‘dog tag‘ ontvangt. Met deze unieke dog tag maak je als koper kans op prachtige Bastard prijzen! Eén van deze prijzen is een super gaaf dinner bij Black Smoke!

Features Bastard Large Anniversary Edition

Zoals je van dit prachtige merk mag verwachten is ook The Bastard Large Anniversary Edition voorzien van alle gebruikelijke technische handigheidjes. Zoals bijvoorbeeld de keramische deksel die gemakkelijk te openen is met de karakteristieke Bastard handgreep. Natuurlijk is deze kamado voor lange periodes bestand tegen extreem hoge temperaturen. Dankzij de infinity gasket, die is bevestigd op zowel de bovenste als de onderste rand, sluit de deksel perfect af. Uiteraard is deze kamado ook voorzien van de standaard elementen zoals het rooster (gemaakt van zwaar RVS), de plate setter, de kolenmand en de ash tray lifter. Voor een optimale luchtcirculatie is deze kamado ook voorzien van een vuurschaal. Bij The Bastard Large Anniversary Edition zijn het onderstel en zijtafels inbegrepen. Het onderstel zorgt ervoor dat je kamado altijd veilig staat en je deze gemakkelijk kan verplaatsen. De zijtafels zorgen ervoor dat je altijd extra ruimte hebt om je gerechten op voor te bereiden of je accessoires op te leggen.

The Bastard Large Anniversary Editin Voordeelsets

Uiteraard willen wij als The Fire Station maar al te graag het feestje meevieren met The Bastard. Dit doen we graag door twee superscherp geprijsde voordeelsets samen te stellen. Uiteraard met de Anniversary model in de hoofdrol en daarna een aantal essentiële accessoires. Je kunt kiezen uit een Basic Pack en een Deluxe Pack.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 660 reviews.
Winkelwagen