Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Kamado Joe Classic 3

Het meest innovatieve model, de Kamado Joe Classic 3!

Als je op zoek bent naar een innovatieve kamado, is de Kamado Joe Classic 3 echt wat voor jou! Dit model heeft alle details die de Kamado Joe Classic 2 ook heeft, met daar bovenop verschillende innovaties!

Toont alle 2 resultaten

De overeenkomsten met de Classic 2

Dit topmodel uit de Classic serie van Kamado Joe beschikt over alle herkenbare details van de voorgaande modellen, maar daar doet de Classic 3 nog een schepje bovenop. Het grilloppervlak is gelijk aan de andere kamado’s uit de Classic serie, namelijk 46 centimeter. Dit is groot genoeg om volledige maaltijden voor het hele gezin op te bereiden. Uiteraard beschikt dit model ook over het gepatenteerde Divide & Conquer systeem waarmee je door middel van gehalveerde roosters twee keer zo veel ruimte creëert en je verschillende technieken tegelijkertijd kan toepassen.

Naast dit systeem zijn er meerdere details die overeenkomen met de Classic II, dit zijn:

  • Kontrol Tower Top Vent – topschijf
  • Air Lift Hinge – scharnier
  • Stainless Steel Latch – sluiting
  • Wire Mesh Fiberglass Gasket – fiberglass pakking
  • AMP Firebox – 5-delige firebox

Wat maakt de Kamado Joe Classic 3 uniek?

Naast een hoop overeenkomsten zijn er natuurlijk ook verschillen met de Classic 2. De Kamado Joe Classic 3 beschikt namelijk over een aantal nieuwe details. Zo heeft dit nieuwe model een geheel nieuw onderstel gemaakt van gietaluminium. Op dit onderstel heb je de ruimte om je accessoires op te leggen tijdens het BBQ’en. De kamado zelf is iets hoger dan zijn voorganger en bestaat uit 3 verdiepingen.

Daarnaast komt de Kamado Joe Classic 3 ook met een aantal nieuwe accessoires die het werken op deze kamado nog mooier maken. Eén van die nieuwe accessoires is de SloRoller. Met dit innovatieve accessoire bouw je jouw kamado om tot de optimale rookoven. Dankzij de Sloroller worden de rook en hitte verspreid in circulerende golven waardoor je gerecht een perfecte smaak en textuur krijgt.

Een ander nieuw detail aan de Classic III is de houtskool korf van roestvrijstaal. Deze korf maakt het nog gemakkelijker om de kamado schoon deze wordt geleverd met een divider zodat je ervoor kunt kiezen om enkel de helft van de korf te gebruiken voor houtskool.

Accessoires

Met de accessoires die standaard worden geleverd bij de Classic III kun je direct beginnen met grillen. Maar om het werken op deze pracht kamado nog leuker te maken kun je hier natuurlijk losse accessoires aan toevoegen. Ben je gek op pizza’s? Deze kun je dan vanaf nu heerlijk zelf maken op je eigen kamado met de DoJoe. En zo zijn er nog veel meer Kamado Joe 3 accessoires waarmee je jouw kamado ervaringen nog mooier maakt!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 665 reviews.
Winkelwagen