Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Druippannen

Een musthave accessoire: De druippan in je kamado

Houd je plate setter / heat deflector  en je kolen schoon door een druippan in je kamado te gebruiken. Zo worden je gerechten lekkerder en hebben je accessoires een langere levensduur!

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Druippan van The Fire Station

Wanneer je gaat barbecueën gebeurt het altijd dat er wat vet, vocht of restjes van het vlees afkomen, dat houd je niet tegen. Als dit op je plate setter / heatdeflector komt dan kan het voorkomen dat er een flinke rookontwikkeling ontstaat. Dat wil je liever niet. Een goede drip pan biedt in dat geval uitkomst. Deze vangt dit allemaal op zodat je plate setter en kolen schoon blijven. Daarnaast heeft een lekbak nog een andere handige functie. Wanneer je deze namelijk vult met een laagje water verhoog je namelijk de luchtvochtigheid in je kamado en dit zorgt ervoor dat je gerechten extra sappig worden!

Bij The Fire Station vind je allerlei verschillende soorten lekbakken in diverse formaten. Hoewel in feite iedere druippan in de kamado dezelfde functie heeft (je plate setter schoonhouden) is het toch belangrijk dat je goed kijkt welke lekbak voor jou geschikt is. Je kunt namelijk niet iedere lekbak in alle verschillende kamado’s gebruiken. Laat je daarom goed adviseren door één van de professionals van The Fire Station. Geef bij ons aan welke kamado je hebt en wij vertellen je maar al te graag welke druippan het meest geschikt is voor jouw kamado. Neem daarvoor gerust even contact met ons op via mail, telefoon of chat.

Kamado musthaves

Zoals gezegd is een druippan voor je kamado een accessoire dat je absoluut moet hebben. Maar bij The Fire Station verkopen we natuurlijk nog veel meer accessoires voor je kamado. Sommige accessoires zijn leuk om erbij te hebben, deze maken het barbecueën wel leuker, maar zijn niet per se noodzakelijk. Andere accessoires zijn dat wel! Je wilt namelijk die ultieme kamado beleving ervaren en daar heb je nou eenmaal accessoires voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan een goede kernthermometer die ervoor zorgt dat je altijd in de gaten kan houden wat de garing van je vlees is. Of restaurant kwaliteit houtskool, dé brandstof waar je kamado op kan functioneren. Zo zijn er nog wel meer accessoires die je absoluut moet hebben. Ben je benieuwd welke accessoires dit zijn? Vraag het dan aan ons, wij vertellen het je graag!

Volg een workshop!

Wil je alle fijne kneepjes van het BBQ vak onder de knie krijgen en de juiste technieken leren van een echte professional? Volg dan eens een BBQ workshop in de Experience tuin van The Fire Station! Bij ons kun je verschillende soorten workshops volgen, ben je benieuwd welke? Kijk dan eens op deze pagina, schrijf je in en leer van een echte pitmaster!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 676 reviews.
Winkelwagen