Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

YAKINIKU Compact kamado

YAKINIKU Compact, de kleine alleskunner

Heb je een kleiner (stads)tuintje of balkon, maar wil je toch graag genieten van een kamado? Dat kan met de YAKINIKU Compact! Deze kamado is dan het perfecte formaat voor jou. Met een rooster van 33 centimeter is deze kamado geschikt om tot 4 personen op te BBQ’en. Dankzij het compacte formaat, het lichte gewicht en het draagbare onderstel is deze kamado ook gemakkelijk te vervoeren en ideaal om mee te nemen naar het park of op vakantie!

Voordelen van de YAKINIKU Compact

De YAKINIKU Compact is een prachtige en veelzijdige mini kamado die ideaal is voor als je een kleinere tuin of balkon hebt of als je  op zoek bent naar draagbaarheid en gemak. Ondanks zijn compacte formaat ben je met deze kamado verzekerd van indrukwekkende prestaties en mogelijkheden die vergelijkbaar zijn met de grotere YAKINIKU modellen. Ben je op zoek naar een kamado voor naast een groter model? Dan is de YAKINIKU Compact ook uitermate geschikt! Deze kun je dan bijvoorbeeld gebruiken om wat op te grillen als ‘de grote’ low ‘n slow staat te werken.

Onderdelen van de YAKINIKU compact kamado

Net zoals Alle YAKINIKU kamado’s, heeft ook deze Compact een mooie zwarte kleur en is vervaardigd met de allerbeste materialen. Dankzij een combinatie van extra dik keramiek en cordieriet is een YAKINIKU kamado bestemd tegen alle verschillende weersomstandigheden. Je wil de kamado natuurlijk ook graag het hele jaar buiten laten staan, want het is een absolute eyecatcher in je tuin of op je balkon! De YAKINIKU compact kamado wordt standaard vrij compleet geleverd. Zo is de Compact voorzien van een as- en kolenmand, zodat je het as en houtskool gemakkelijk kan verwijderen. Daarnaast zit er standaard een RVS grillrooster, kolenrooster en draagbaar camping onderstel bij de Compact. Dit onderstel maakt het super gemakkelijk om jouw kamado te verplaatsen en over te kunnen gaan grillen waar je maar wil!

YAKINIKU compact accessoires

Zoals gezegd wordt deze YAKINIKU Compact vrij compleet geleverd, zodat je direct aan de slag kunt op je nieuwe aanwinst. Maar al snel zal je erachter komen dat je nog met dingen mist en je veel meer uit je kamado moet kunnen halen. Dit kan met BBQ accessoires. Bij The Fire Station vind je ontzettend veel accessoires. Essentiële accessoires zoals handschoenenaanstekers en schoonmaakborstels. Maar ook heel veel accessoires die jou ontzettend veel extra mogelijkheden geven op je kamado. Denk aan verschillende (halve) roosters zodat je meerdere bereidingstechnieken tegelijkertijd kan uitvoeren. Of een pizzasteen om de lekkerste pizza’s op te bereiden. Wanneer je jouw set uitbreid met verschillende accessoires zijn de mogelijkheden eindeloos! Twijfel je of een accessoire op jouw YAKINIKU compact of op een andere kamado past? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Yakiniku Compact maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met The Fire Station! Je komt dan altijd in contact met een kamado expert die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 658 reviews.
Winkelwagen