Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Big Green Egg XL

De Big Green Egg XL, voor de grote BBQ’er!

Ben jij iemand die graag voor grote groepen de BBQ aansteekt of heb je een groot gezien? Dan is deze Big Green Egg XL misschien wel iets voor jou! Met een grilloppervlakte van maar liefst 61 centimeter is dit model uitermate geschikt voor grote stukken vlees, vis en reusachtige pizza’s! Met dit model wordt koken voor grote groepen een fluitje van een cent!

Toont alle 11 resultaten

Een absolute eyecatcher in de tuin; de Green Egg XL!

In elke tuin valt een Big Green Egg automatisch op, het is namelijk sowieso een prachtig apparaat. Maar een Big Green Egg XL kun je echt niet overheen kijken, wat een eyecatcher is dit! Deze kamado is verkrijgbaar in solo model, zodat je hem gemakkelijk kan inbouwen in een kamadotafel, maar ook in onderstel (met of zonder zijtafels). Met een gewicht van 99 kilo is deze Big Green Egg XL natuurlijk geen lichtgewicht maar in het onderstel kun je de kamado gemakkelijk verplaatsen naar de plek waar jij hebt liefste wil gaan BBQ’en.

Ook voor zakelijk gebruik!

Dankzij het grootse formaat van deze kamado zijn de culinaire mogelijkheden eindeloos. Dit maakt de Green Egg XL ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Heb je dus een restaurant of cateringbedrijf? Dan is dit jouw model! Deze kamado is natuurlijk ook goed te gebruiken als je een grote familie of veel vrienden hebt!

Bekijk deze reus!

Heb je interesse in de Green Egg XL maar zou je graag eerst nog wat meer informatie willen? Neem dan contact op met The Fire Station via mail, chat of telefoon. Er zit altijd een BBQ expert voor je klaar die je alles kan vertellen over de mogelijkheden van deze grote groene joekel. Wil je deze prachtige kamado eerst een keer in het echt bekijken? Dat kan! Er staat een mooi exemplaar in onze winkel die je kan komen bekijken. Kom daarvoor naar onze BBQ shop in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een pitmaster voor je klaar om je te helpen met al je vragen!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 676 reviews.
Winkelwagen