Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Big Green Egg XXL

Een joekel van een kamado: De Big Green Egg 2XL!

Met 7 verschillende modellen is er geen ander kamadomerk dat zo’n breed assortiment heeft als Big Green Egg. Voor iedere wens heeft dit Amerikaanse merk wel een model. Zo ook voor de allergrootste BBQ’er! Want de Big Green Egg 2XL is niet groot, maar reusachtig! Het is de grootste kamado die op dit moment verkrijgbaar is op de markt. Met een grilloppervlakte van 73 centimeter heb je dan ook een absolute eyecatcher in je tuin staan!

Toont alle 2 resultaten

Enorme mogelijkheden op de Big Green Egg XXL

Je kunt je wel voorstellen dat je met een grilloppervlakte van 73 centimeter ontzettend veel mogelijkheden hebt. Net als op zijn kleinere broertjes kun je op deze groene reus natuurlijk ook diverse kooktechnieken toepassen. Denk aan grillen, bakken, koken, stoven en low en slow cooking. Maar wat dacht je van bijvoorbeeld 40 hamburgers tegelijk bakken, twintig lams-racks garen of een heel speenvarken bereiden? Het is allemaal mogelijk op deze grote, groene kanjer! Organiseer een BBQ-avond, nodig heel de straat uit, koop (veel) vlees en ga heerlijk aan de slag!

Groot en gemakkelijk te bedienen

Ondanks dat de Green Egg 2XL maar liefst 170 kg zwaar is, kun je hem alsnog gemakkelijk verplaatsen met behulp van de intEGGrated Nest+Handler. Hierin maak je de kamado verrijdbaar en kun je BBQ’en op de plek waar jij wil! Wij raden dan ook absoluut aan om bij deze XXL Green Egg direct een onderstel te bestellen. Hij is namelijk ontzettend lastig te verplaatsen zonder onderstel.

De Big Green EGG 2XL voor zakelijk gebruik

Het grote formaat en de oneindige culinaire mogelijkheden maken de Big Green Egg XXL ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Dus heb je een restaurant of cateringbedrijf waarbij je wel een grote kamado BBQ kan gebruiken? Dan is de Green Egg XXL het model voor jou!

BEKIJK DEZE REUS!

Heb je interesse in de Green Egg XXL maar zou je graag eerst nog wat meer informatie willen? Neem dan contact op met The Fire Station via mail, chat of telefoon. Er zit altijd een BBQ expert voor je klaar die je alles kan vertellen over de mogelijkheden van deze grote groene joekel. Wil je deze prachtige kamado eerst een keer in het echt bekijken? Dat kan! Er staat een mooi exemplaar in onze winkel die je kan komen bekijken. Kom daarvoor naar onze BBQ shop in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een pitmaster voor je klaar om je te helpen met al je vragen!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 665 reviews.
Winkelwagen