Heel veel BBQ's onder รฉรฉn dak | Leerzame kamado workshops | Online รฉn offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Gevogelte bij The Fire Station

Of het nu een “doordeweekse” BBQ sessie is of voor een uitgebreide BBQ sessie. The Fire Station, de beste bestemming voor overheerlijk gevogelte. Sappige Gildehoen kip en mooie eendenborst van onze lokale partner Poeliersbedrijf van Berkel uit Loon op Zand.

Gildehoen & eend van Van Berkel

HELE KIP | GILDEHOEN

Kip van het spit

Een hele kip, lekker toch? Zet hem op een chicken sitter, wat groenten en aardappeltjes eromheen en smullen maar! Ook leuk en lekker: kip van ‘t spit! Bekijk hier ons assortiment kamado rotisseries. Lekker roosteren die kiep!

KIPPENDIJEN

Kippendijenvlees The Fire Station

Kippendijen, het meest malse stukje van de kip! Maak snelle Pulled Chicken, tandoori kip, kipsatรฉ of een originele kippendijencake. Leuk en lekker. Of rijg ze aan deze grill schaal met spies. Leuke manier van bereiden en tof om in de schaal op te dienen.

EENDENBORST

The Fire Station eendenborst

Eendenborst wordt weinig gegeten in Nederland en dat is jammer. Het vlees is mooi van structuur en “het vetje” geeft enorm veel smaak als je deze uitbakt in de skillet. Proberen dus! Vraag onze pitmasters om tips.

Gildehoen, eerlijke en lekkere kip

Bij The Fire Station vind je Gildehoen kip. Deze kip van het Hubbard-ras is genetisch zeer sterk doordat ze opgroeien volgens een beter-leven concept. Dat betekent dat de Gildehoen opgroeit bij een normaal dag en nachtritme en 60% meer leefruimte heeft dan de โ€˜gewoneโ€™ kip. De kuikens groeien langzaam, waardoor ze langer gehouden worden. Dankzij de extra leefruimte vertoont de Gildehoen veel speels gedrag. Dit gedrag wordt gestimuleerd met balen stro in de stal die als speelmateriaal dienen. Daarnaast wordt er naast het reguliere voer ook tarwe bij gestrooid om het scharrelen te bevorderen. Het Gildehoenconcept wordt extern gecontroleerd van boer tot consument en is hiermee gecertificeerd door ISACERT. Met de Gildehoen ben je verzekerd van een puur Hollands product, gezond en zeer smaakvol!

Eend, een delicatesse

van berkel kip

Als je op zoek bent naar iets bijzonders, probeer dan onze eend. Eend is een delicatesse die je niet elke dag op de barbecue ziet, maar bij The Fire Station bieden we je de kans om deze heerlijke smaak te ontdekken. Eend is perfect voor de avontuurlijke eter en voegt een elegante twist toe aan je BBQ-menu.

Voor elke gelegenheid

Onze selectie van gevogelte biedt voor ieder wat wils, en je kunt er zeker van zijn dat je gasten onder de indruk zullen zijn van de smaak en kwaliteit. Of je nu een doorgewinterde pitmaster bent of net begint, gevogelte van The Fire Station is een goede keuze.

Gegrilde Kip bij The Fire Station

Gevogelte bij The Fire Station

Afhaaladres

The Fire Station
Anton Pieckplein 117a
5171CV Kaatsheuvel
0416 235032

Onze gildehoen en eend zijn doordrenkt met smaak en klaar om jouw barbecue-ervaring te verrijken. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij The Fire Station! Hier staat altijd een pitmaster voor je klaar die je om tips kan vragen over de juiste bereidingswijze. Daarnaast ben je meteen op de juiste plek om een heerlijke, bijpassende rub, BBQ saus en het perfecte accessoire mee te nemen!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen