Alle A-merken onder één dak | De leukste workshops van Nederland | Online shoppen | BBQ Shop in Kaatsheuvel
Ga naar hoofdinhoud

OFYR accessoires

Haal alles uit je vuurtafel met OFYR accessoires!

De vuurtafels en meubels zijn echt een lust voor het oog met hun strakke design in corten of zwart staal. Maar als je het maximale uit deze mooie vuurschaal wil halen heb je natuurlijk bijpassende OFYR accessoires nodig. Deze accessoires zijn van hoge kwaliteit, praktisch én prachtig vormgegeven. Exact zoals je mag verwachten van dit kwalitatieve merk van Nederlandse bodem! Bestel al je OFYR accessoires nu bij The Fire Station!

Verschillende OFYR accessoires

De vuurschalen van OFYR zijn echte eyecatchers in je tuin. Een OFYR staat garant voor geweldige eetsessies waar niet alleen de pitmaster staat te bakken maar waar heel het gezelschap lekker omheen kan gaan staan en samen de lekkerste gerechten kunnen bereiden. Bijpassende OFYR accessoires kunnen deze eetsessies nog soepeler laten verlopen. Voeg bijvoorbeeld wat extra spatels toe, zodat je met meerdere mensen erop kan werken. Of een grote deksel zodat je de OFYR gemakkelijk af kan sluiten. Bij The Fire Station vind je ook heel veel OFYR accessoires die niet per se noodzakelijk zijn maar vooral erg prettig zijn voor het oog. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige oliekan of een cederhouten plank.

Ofyr Accessoires voor de showkok!

Een OFYR vuurschaal is de ideale BBQ voor en met een groot gezelschap, bijvoorbeeld voor een feest in de achtertuin. Maar daarnaast is de OFYR ook perfect om te gebruiken voor showcooking op events. Voor de echte showkok zijn er dan ook verschillende accessoires waardoor je verschillende grilltechnieken toe kan passen. Denk bijvoorbeeld aan de Braziliaanse grill set om de lekkerste Picanha op te bereiden. Of de Pizza Oven waarmee je de lekkerste pizza’s kan bakken op je OFYR. Met deze accessoires creëer je nog meer mogelijkheden op jouw vuurschaal!

Bekijk de accessoires van OFYR

Heb je een OFYR en wil je graag de mogelijkheden verder uitbreiden door middel van verschillende accessoires? Maar wil je deze accessoires graag eerst in het echt komen bekijken? Kom dan eens een kijkje nemen in onze BBQ shop in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een specialist voor je klaar die je met alle liefde deze accessoires laat zien er hier al je vragen over beantwoordt!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 527 reviews.
Winkelwagen