Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Monolith BBQ Guru

Monolith BBQ Guru, 2 meesterwerken samengevoegd!

Voor de bijzonder BBQ Guru modellen heeft Monolith de samenwerking gezocht met het Amerikaanse BBQ Guru. Hieruit ontstond een perfect te controleren en te sturen hightech kamado. Het beste speelgoed voor de echte BBQ perfectionist en gadgetfreak. Op iedere Monolith Pro BBQ Guru kamado zit een standaard ingebouwde ventilator waar je de BBQ Guru controller gemakkelijk op aansluit. Hierdoor kun je altijd mega stabiel urenlang low ‘n slow cooken met volledige controle!

Toont alle 4 resultaten

De unieke BBQ Guru serie

Ben je fan van techniek, van gadgets of een enorme perfectionist? Dan is dit de kamado die jij moet hebben! Perfect keramisch grillen ging al makkelijk op alle andere kamado modellen, maar met de Monolith BBQ Guru gaat dat echt moeiteloos! De samenwerking tussen BBQ Guru en Monolith heeft geresulteerd in de meest veelzijdige en geavanceerde kamado van dit moment. Een echt symbool van precisie, schoonheid en prestatie.

Er zijn 2 modellen in de BBQ Guru serie verkrijgbaar, de Monolith Classic PRO BBQ Guru en de Monolith LeChef Pro BBQ Guru. Beide modellen zijn verkrijgbaar met onderstel en zijtafels of als inbouwmodel.

De complete Monolith Pro BBQ Guru Series.

Zoals je van Monolith gewend bent wordt ook deze kamado al compleet geleverd met de volgende onderdelen:

  • Geïntegreerde BBQ Guru Ventilator;
  • Het slimme multi-level roostersysteem: Smart Grid System met 2 stuks half RVS Rooster, 2 stuks halve indirectsteen, 2 RVS lekbakken, 2 handvaten en de houder;
  • RVS Kolenmand met scheidingswand voor direct- en indirect grillen tegelijk;
  • 5-delige vuurschaal met RVS houder en as trechter met as schep;
  • Handige rooster lifter;
  • Rookhout toevoersysteem (Monolith Chip Feeder) om eenvoudig rookhout of pellets toe te voegen;
  • De inbouwversie wordt geleverd met 3 zwarte keramische voetjes;
  • De verrijdbare versie wordt geleverd met onderstel met zwenkwielen waarvan 2 geremd en bamboe zijtafels.

BEKIJK DE BBQ Guru Edition!

Is deze kamado misschien wel iets voor jou maar zou je graag eerst wat meer informatie over dit bijzondere model willen? Neem dan via mail, telefoon of chat contact op met The Fire Station. Dan kom je altijd in contact met iemand die je kan helpen met al je vragen.

Wil je deze kamado liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze BBQ shop in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een echte pitmaster voor je klaar om je alle bijzonderheden van deze kamado te laten zien.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 629 reviews.
Winkelwagen