Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Grill Guru Medium

Grill Guru Medium, je nieuwe BBQ vriend

Als je op zoek bent naar een mooie en betaalbare middelgrote kamado, dan is de Grill Guru Medium een goede keuze voor jou! Met een grilloppervlakte van 40 centimeter kan je hierop gemakkelijk voor vier personen heerlijk op BBQ’en. De Grill Guru Medium is verkrijgbaar als solo variant (om in te bouwen in een kamado tafel of buitenkeuken) of compleet met onderstel en zijtafels.

Toont alle 2 resultaten

De onderdelen van de Grill Guru Medium

Met de Grill Guru Medium kamado haal je een prachtige, middelgrote kamado in huis waar je ongetwijfeld veel plezier aan gaat beleven! De Grill Guru Medium wordt standaard geleverd met de volgende onderdelen:

  • Poedercoated topventilatieschijf: Hiermee kun je de zuurstoftoevoer aanpassen en dus de temperatuur van de kamado reguleren.
  • RVS grillrooster met een doorsnede van 40 cm: Om de lekkerste ingrediënten op te grillen!
  • Dome thermometer: Hierop kun je de thermometer van binnen in je kamado aflezen.
  • Vuurkorf en vuurring van vuurvast keramiek: Om de kolenmand in te plaatsen.
  • Plate Setter: Het accessoire om indirect te kunnen BBQ’en. Hierdoor komen je ingrediënten niet in direct contact met het vuur, maar tover je jouw kamado om tot een grote oven.
  • Regenhoes: Bescherm je kamado het hele jaar door tegen alle weersomstandigheden. (Niet inbegrepen bij de solo variant)
  • Onderstel: Dankzij het onderstel met 4 wielen kun je jouw kamado neerzetten waar je maar wil. (Niet inbegrepen bij de solo variant)
  • Kolenrooster: Om het as te scheiden van je houtskool.

Grill Guru Medium accessoires

Zoals alle Grill Guru modellen wordt ook de medium al vrij compleet geleverd. Zo kun je direct aan de slag met de bereiding van de lekkerste gerechten op deze prachtige kamado. Maar je wil uiteindelijk natuurlijk meer. Als je zo’n prachtige kamado in de tuin hebt staan dan wil je hier natuurlijk het maximale uithalen. Daarvoor heb je Grill Guru accessoires nodig! Bij The Fire Station vind je meer dan 100 verschillende, originele Grill Guru accessoires. Bekijk ze allemaal en breid jouw BBQ set uit, zo worden de mogelijkheden eindeloos!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Grill Guru Medium maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met The Fire Station! Je komt dan altijd in contact met een kamado expert die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado! Wil je de Grill Guru Medium graag eerst in het echt bewonderen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel in Kaatsheuvel! Hier vind je naast de kamado’s ook alle accessoires van Grill Guru en hier staat altijd een pitmaster voor je klaar waar je alles aan kan vragen!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen