Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

YAKINIKU XL kamado

YAKINIKU XL kamado, voor grote gezelschappen!

BBQ je graag met een grote vriendengroep of met de hele familie? Dan is de YAKINIKU XL perfect voor jou! Het grillrooster van deze enorme kamado heeft een diameter van 56 centimeter. Dat maakt de YAKINIKU XL uitermate geschikt om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Resultaat 1–16 van de 35 resultaten wordt getoond

Waarom een YAKINIKU XL kamado

De YAKINIKU XL Kamado is een barbecue met een ontzettend grote omvang. Met het grote kookoppervlak is er voldoende ruimte om te grillen voor grote groepen vrienden en familie. Het stevige en duurzame keramische materiaal zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden, waardoor een gelijkmatige en consistente gaarheid van je gerechten wordt gegarandeerd. Met behulp van de ventilatieopeningen aan de onder- en bovenkant van de grill, kan de luchtstroom nauwkeurig worden geregeld. Hierdoor kun je de temperatuur in de grill naar wens aanpassen, of je nu wilt grillen op hoge temperaturen voor het schroeien van steaks, of op lagere temperaturen voor het langzaam garen. Deze veelzijdige kamado biedt ook de mogelijkheid om te roken, stomen, bakken en zelfs pizza’s te bereiden. De YAKINIKU XL is de ideale kamado om diverse bereidingstechnieken op toe te passen, zodat je veel verschillende gerechten kan bereiden.

Onderdelen van de YAKINIKU XL

De YAKINIKU Xlarge wordt standaard vrij compleet geleverd met de volgende onderdelen:

  • Aspan: Vang het as op in de kamado waardoor je ‘m gemakkelijk schoon kan houden.
  • Kolenmand: De kolenmand voorkomt dat er as tussen de kolen komt en zorgt ervoor dat het as zo in de aspan valt.
  • Fiberglass afdichting: Voor de perfecte afsluiting en optimale luchtdichtheid van je kamado.
  • Schoorsteen (topvent) met regenhoed: Topvent van hoogwaardig RVS 304. Hiermee reguleer je de temperatuur van je kamado. De regenhoed zorgt dat je de schoorsteen kan afdekken waardoor er geen regen in de kamado kan komen.
  • Meerdelige vuurschaal: Een firebox die uit meerdere delen bestaat waardoor die minder snel zal scheuren of barsten.
  • RVS grillrooster: Het bekende RVS rooster waar je heerlijk op kan grillen. Uitgerust met een luikje waardoor je het rooster gemakkelijk kan verplaatsen.
  • Thermometer: Hierop lees je nauwkeurig de temperatuur van je kamado af.
  • Rookhout toevoer: Voeg gemakkelijk rookhout aan de kamado toe via de rookhout toevoer. Voor die klassieke rooksmaak aan je kamado gerechten!

YAKINIKU XL accessoires

Deze kamado wordt dus vrij compleet geleverd, zodat je direct aan de slag kunt met verschillende bereidingen. Maar je wil natuurlijk het maximale uit dit geweldige apparaat halen. Daarvoor moet je jouw BBQ set uitbreiden met verschillende accessoires. Voor dit model vind je bij The Fire Station verschillende YAKINIKU XL accessoires. Dit zijn tools die enkel en alleen op deze kamado passen. Maar daarnaast heb je natuurlijk nog een aantal essentiële, universele accessoires nodig. Denk aan een paar goede BBQ handschoenen, goede kwaliteit houtskool en een tool om je kamado mee aan te steken. Met de verschillende accessoires van The Fire Station kun je pas echt compleet aan de slag!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de YAKINIKU XL maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met The Fire Station! Je komt dan altijd in contact met een kamado expert die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 665 reviews.
Winkelwagen