Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Kamado kookboeken

Met een Kamado Kookboek leer je nieuwe technieken

Ben je beginner op de kamado? Of wil je je techniek verder verfijnen? Dan zijn deze kamado kookboeken ideaal voor jou! Ons assortiment boeken is divers en voor elk niveau.

Verschillende kamado kookboeken bij The Fire Station

Bij The Fire Station hebben we een divers aanbod aan kamado kookboeken in ons assortiment. Deze leerzame boeken staan voor met inspirerende recepten maar ook de nieuwste technieken waardoor je gerechten nog lekkerder smaken dan ooit tevoren. Heb je bijvoorbeeld een Big Green Egg? Kijk dan eens naar het boek ‘Koken op de Big Green Egg’. Dit boek laat je zien wat er allemaal mogelijk is met een Big Green Egg, en dat is veel! Een andere aanrader: het boek ‘Keilekker op de kleine kamado‘. Dit boek is speciaal gemaakt voor de BBQ’ers met een kleine/compacte kamado en laat je zien welke mogelijkheden je hier allemaal mee hebt.

En zo zijn er nog veel meer kamado kookboeken, zowel voor de beginnende BBQ’er als voor de ervaren grillmaster. Welk boek je ook kiest, je weet één ding zeker: met een boek wordt het werken met de kamado leuker, lekkerder Γ©n gemakkelijker!

Geef een kookboek cadeau!

Ken jij een echte BBQ-fanaat en wil je diegene een gaaf cadeau geven? Dan is een kamado kookboek natuurlijk een geweldig idee! Daar maak je die BBQ-fanaat ongetwijfeld ontzettend blij mee. Maak je toch liever een andere keuze maar weet je niet goed welke? Je kunt natuurlijk ook altijd een cadeaubon geven. Dan mag diegene zelf een keuze maken uit al het moois wat we te bieden hebben!

Kamado Workshop

Met een kamado kookboek kun je natuurlijk erg veel leren over het werken met de kamado. Maar de echte fijne kneepjes van het vak leer je het beste in het echt, van een echte pitmaster. Volg daarvoor een kamado workshop bij The Fire Station! Tijdens zo’n workshop leer je alle ins en outs van de kamado en ga je zelf heerlijk aan de slag met het bereiden van verschillende gerechtjes. Je kunt verschillende workshops bij ons volgen. Word jij een echte pitmaster?

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen