Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Big Green Egg Mini

Het kleinste model: De Big Green Egg Mini

Met een grilloppervlakte van 25 centimeter is de Big Green Egg Mini het kleinste model van de Big Green Egg familie. Een ideaal formaatje om mee te nemen naar de camping, op de boot, naar de picknick of lekker thuis op de tuintafel of zelfs onder de afzuigkap! Dankzij het lage gewicht kun je deze kleine kamado overal mee naartoe nemen. Zo kun je voortaan overal de lekkerste gerechten bereiden!

Toont alle 2 resultaten

Big Green Egg Mini; Klein maar fijn!

Ben je op zoek naar een kleine kamado BBQ voor 2 tot 3 personen van topkwaliteit voor een mooie prijs? Dan is deze mini kamado echt wat voor jou! Ben je van plan om iedere week je kamado aan te steken? Dan raden we aan om een grotere kamado aan te schaffen, omdat je daar meer verschillende BBQ-technieken op kunt toepassen. Maar ook de mogelijkheden op deze Big Green Egg Mini zullen je zeker niet teleurstellen!

Wil je deze kamado graag meenemen naar verschillende plekken? Breid je kamado dan uit met de EGG Carrier, daarmee kun je de Mini gemakkelijk verplaatsen. Of je nu naar het park gaat of op vakantie, dit accessoire komt altijd van pas!

Ben je al in het bezit van een grotere kamado? Dan is de Mini Green Egg de ideale kamado om ernaast te zetten. Hier kun je dan tegelijkertijd kleinere gerechten of bijgerechten op bereiden, ideaal!

Contact

Lijkt jou de Big Green Egg Mini de ideale kamado voor jou maar zou je toch nog graag wat meer informatie willen? Neem dan gerust contact op met The Fire Station via mail, chat of telefoon. Je komt dan altijd in contact met een BBQ expert die jou kan helpen met al je vragen. Wil je deze kamado graag eerst een keer in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Kaatsheuvel! Hier staat een pitmaster voor je klaar die je met alle liefde deze prachtige kamado laat zien en je van een gedegen advies kan voorzien!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 658 reviews.
Winkelwagen