Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Monolith Basic

DE MONOLITH CLASSIC BASIC, HET A-MERK INSTAPMODEL!

De Monolith Basic kamado is de ideale kamado voor de beginnende BBQ’er. Deze uitgeklede versie van de Monolith Classic PRO is speciaal op de markt gekomen om de wat kleinere beurs ook kennis te laten maken met de innovatieve wereld van Monolith. Met een grilloppervlakte van 44 centimeter heeft deze kamado hetzelfde formaat als de luxere varianten.

Enig resultaat

De Monolith Basic, een betaalbare en complete kamado

Wanneer je een Monolith Basic tot je beschikking hebt kun je direct aan de slag met verschillende kooktechnieken zoals bakken, grillen, roken en koken, net als op alle andere Monolith kamado’s in de CLASSIC serie. Tijdens de ontwikkeling van deze kamado is er goed gekeken naar wat met weg kon laten bij dit instapmodel. Wat er niet op zit hoef je immers ook niet te betalen! Toch heb je nog ontzettend veel mogelijkheden op deze veelzijdige kamado!

Wat zit er wel bij de Monolith CLASSIC Basic?

Deze kamado is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. De inklapbare zijtafels zijn gemaakt van bamboe en het onderstel is identiek aan de andere modellen uit de CLASSIC serie. Het onderstel is voorzien van 4 zwenkwielen waarvan 2 met rem. Het binnenwerk bestaat uit 2 stukken: de deelbare fire box en de vuurring. In de firebox liggen een keramische protectiesteen en een gietijzeren rooster waar de kolen op komen te liggen. Op de ring ligt een RVS houder met 2 halve indirect stenen met daarop een RVS rooster. Je kunt dus meteen zowel direct als indirect gaan werken op deze kamado.

Wat zit er niet bij de Monolith Classic Basic?

Deze kamado is niet voorzien van RVS banden maar normale, zwart gepoedercoate stalen banden om het deksel en de base. Daarnaast zit er op deze kamado geen rookhouttoevoersysteem en zit er geen PRO series Smart Grid System bij.

Alle accessoires die op de andere modellen uit de CLASSIC serie passen, kunnen ook gewoon op de Monolith Classic Basic gebruikt worden. Dus mocht je later je mogelijkheden nog verder willen uitbreiden op deze kamado, dan kan dat gemakkelijk met de verschillende accessoires!

Contact

Lijkt deze instap kamado jou wel wat maar zou je er graag eerst wat meer informatie over willen? Neem dan gerust contact op met The Fire Station. Dat kan via mail, chat of telefoon. Wil je de kamado eerst een keer in het echt komen bekijken? Kom dan een kijkje nemen in onze BBQ shop in Kaatsheuvel! Hier staat altijd een BBQ expert voor je klaar om je te helpen met al je vragen!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 658 reviews.
Winkelwagen