Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Monolith accessoires

Voor elk model de juiste Monolith Accessoires!

Wanneer je een prachtige Monolith kamado in je tuin hebt staan, wil je hier natuurlijk het maximale uithalen en zoveel mogelijk verschillende gerechten kunnen bereiden. Dit doe je met Monolith accessoires. Bij The Fire Station vind je voor ieder Monolith kamado model verschillende accessoires die het werken op deze kamado nog makkelijker, leuker én lekkerder maken!

Resultaat 1–16 van de 114 resultaten wordt getoond

Grotere kamado beleving met Monolith Accessoires

Eén van de grote voordeel van een Monolith kamado is het feit dat deze standaard redelijk compleet geleverd worden. Je kunt dus direct na aanschaf aan de slag met het bereiden van de lekkerste gerechten. Maar je wil natuurlijk meer, er zijn namelijk zo ontzettend veel mogelijkheden! Deze mogelijkheden breid je aanzienlijk uit door verschillende Monolith accessoires aan je set toe te voegen. We geven een aantal voorbeelden van accessoires die in onze ogen essentieel zijn om toe te voegen voor een complete kamado ervaring:

  • Gietijzeren Rooster: Voor het betere grillwerk en voor die mooie en smaakvolle grillstrepen op je vlees.
  • Plancha: Lekker bakken op een hete plaat. Je wilt wellicht ook ingrediënten gaan gebruiken die snel door je rooster vallen. Dat is met dit accessoire verleden tijd!
  • Pizzasteen: Hoe gaaf is het om je kamado om te toveren tot pizza-oven! Bak de lekkerste pizza’s op een pizzasteen.
  • BBQ handschoenen: Je werkt natuurlijk met vuur en met hoge temperaturen. Daarom is het belangrijk dat je veilig te werk gaat met de juiste BBQ handschoenen.

Naast deze accessoires zijn er natuurlijk nog tal van andere accessoires die geweldig zijn om in je BBQ arsenaal te hebben. Uiteraard bepaal je zelf wat jij belangrijk vindt en welke Monolith accessoires je op jouw wensen lijst zet!

Monolith accessoires, leuk om te geven en leuk om te krijgen

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een BBQ’er met een Monolith kamado? Dan weet ik zeker dat je diegene ontzettend blij maakt met één van deze accessoires. Vind je het lastig om te bepalen welke accessoires geschikt zijn voor zijn/haar kamado? Vraag het dan gerust aan ons, neem daarvoor contact op via e-mail, telefoon of mail. Wil je altijd de zekerheid hebben dat je een goed cadeau geeft? Kies dan voor één van onze cadeaubonnen.

Kamado Specialist

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle verschillende accessoires van Monolith maar zou je deze graag eerst in het echt willen bekijken? Kom dan langs bij kamado specialist The Fire Station in Kaatsheuvel. In onze prachtige BBQ shop vind je alles waar een echte BBQ’er heel blij van wordt. Er staat altijd een pitmaster voor je klaar om je te helpen met vragen over accessoires, kamado’s, smaakmakers, recepten en nog veel meer! Kom je een keertje langs?

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 654 reviews.
Winkelwagen