Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Kamado beschermhoes

Bescherm je BBQ met een Kamado beschermhoes

Een kamado is een investering voor het leven, deze wil je natuurlijk goed beschermen! Daarom is een goede kamado beschermhoes ontzettend belangrijk.

Waarom een kamado beschermhoes gebruiken?

De kamado is voor veel BBQ’ers hun lust en hun leven, dat begrijpen wij maar al te goed. Het is de gangmaker op ieder feestje en het is natuurlijk geen kleine investering, hier wil je zuinig op zijn. Wanneer je de trotse eigenaar bent van een kamado, of zelfs van een kamado inclusief tafel, dan is het belangrijk dat je deze goed beschermt tegen alle weersomstandigheden. In Nederland kennen we natuurlijk veel regelen, maar tegenwoordig ook veel zon en droogte. Een goede beschermhoes zorgt ervoor dat regen, sneeuw en hagel je kamado niet aantast, maar ook dat deze niet vol stof komt te zitten in de zomer.

Is jouw kamado verwerkt in een kamado tafel? Dan heb je twee opties. Je kunt een kamado beschermhoes aanschaffen die alleen de deksel van je kamado bedekt, of je kiest voor een hoes die zowel tafel als kamado tegelijkertijd bedekt. Heb je een maatwerk tafel en past een standaard hoes daar niet omheen? Niet getreurd! Dan kun je altijd kiezen voor een beschermhoes die de bovenkant van je kamado beschermt.

Verschillende beschermhoezen

Bij The Fire Station vind je een beschermhoes voor ieder A-merk kamado. Voor alle verschillende modellen is er een beschermhoes beschikbaar. Weet je niet goed welke hoes het beste bij jouw kamado past? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze professionals zorgen er dan voor dat je altijd de juiste beschermhoes vindt.

ESSENTIELE ACCESSOIRES

Zoals gezegd is een goede kamado beschermhoes absoluut essentieel wanneer je een kamado in je tuin hebt staan. Maar naast een beschermhoes zijn er nog een aantal accessoires die je echt niet kunt missen. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ borstel. Deze heb je nodig om je kamado en roosters goed schoon te houden zodat deze veel langer meegaan. Een ander essentieel accessoire zijn goede BBQ handschoenen. Hiermee kun je altijd veilig aan de slag op je kamado zonder dat je jouw handen verbrandt. Zo zijn er nog een aantal accessoires die je absoluut moet hebben. Benieuwd welke dat zijn? Vraag het aan de kamado professionals van The Fire Station! Je kunt contact opnemen via chat, mail of telefoon. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze kamado shop in Kaatsheuvel waar altijd een pitmaster voor je klaar staat!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 629 reviews.
Winkelwagen