Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Kamado onderhoud

Je kamado is weer als nieuw na een kamado onderhoudsbeurt!

Een kamado is natuurlijk niet zomaar een apparaat. Nee, het is een investering voor het leven! Daar moet je dan natuurlijk ook zuinig op zijn. Om ervoor te zorgen dat je kamado een leven lang meegaat is er af en toe onderhoud nodig. Daarom voeren wij graag voor jou een kamado onderhoudsbeurt uit! Kies hieronder je maat, bestel de beurt en wij komen bij je langs om het onderhoud aan je kamado of OFYR uit te voeren.

Toont alle 4 resultaten

Je kamado weer als nieuw!

Er is niets lekkerder dan werken op een schone kamado. Deze brandt beter en werkt vele malen fijner. Zodat je weer heerlijk kan genieten van het koken op je kamado. Wij raden dan ook sterk aan om jaarlijks een grondige onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Zodat jij weer met een volledig schone BBQ aan de slag kan en hij weer aanvoelt als nieuw!

Hoe ziet een onderhoudsbeurt eruit?

Is je kamado niet meer in zijn beste staat? Is er iets stuk? Heb je problemen met het afstellen van je deksel? Moet je vilt vervangen worden maar vind je het lastig om dit te doen?

Laat dan een kamado onderhoudsbeurt uitvoeren!

Waar bestaat deze onderhoudsbeurt uit:

  • binnenzijde asvrij maken en aangekoekt roet wordt verwijderd
  • het vuil van de buitenzijde verwijderen en schoonmaken
  • vilt vervangen*
  • Het scharnier wordt afgesteld.
  • De kamado wordt volledig nagelopen.
  • Het onderhoud van de kamado wordt in jouw achtertuin uitgevoerd.

*De fiberglass gasket op The Bastard, Kamado Joe en Monolith valt niet onder de onderhoudsbeurt. Uiteraard kan dit wel vervangen (m.u.v. Monolith) worden wanneer je het vilt zelf aanschaft. Bestel je fiberglass gasket dus meteen met deze onderhoudsbeurt!

Tijdens de onderhoudsbeurt van je OFYR wordt het geroeste grilloppervlak weer volledig hersteld zodat je OFYR weer als nieuw is!

BBQ Spa

Het onderhoud van je kamado of OFYR wordt uitgevoerd door onze partner BBQ-SPA Deep Cleaning BBQ Service. BBQ-SPA is een professionele schoonmaak-, onderhoud- en reparatie service met veel ervaring met verschillende BBQ’s en vuurtafels.

BBQ-SPA verzorgt onderhoudsbeurten door heel Nederland (exclusief de Waddeneilanden). De monteur komt gewoon bij je in de tuin het onderhoud van je kamado of OFYR realiseren.

De onderhoudsbeurt van de kamado duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 665 reviews.
Winkelwagen