Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

YAKINIKU Mini kamado

YAKINIKU Mini, klein maar ó zo fijn!

Heb je een kleinere tuin of balkon maar wil je toch graag genieten van heerlijke gerechten van een kamado? Dan is de YAKINIKU Mini ideaal voor jou! Met een grilloppervlakte van 28 centimeter is deze kamado geschikt om met 2 personen op te BBQ’en. Dankzij het formaat, het gewicht en het draagbare onderstel is de Mini ook perfect om mee te nemen naar het park of op vakantie. Dit formaat wordt ook vaak gebruikt om ‘on the side’ naast een groter model te gebruiken.

Onderdelen van de YAKINIKU MINI kamado

Zoals alle YAKINIKU kamado’s heeft ook deze Mini een mooie zwarte kleur en is vervaardigd met de beste materialen. Dankzij een combinatie van extra dik keramiek en cordieriet kan deze kamado tegen alle weersomstandigheden. Het gebruik van type 304 RVS zorgt voor de verdere hittebestendige afwerking. Deze YAKINIKU Mini kamado is standaard voorzien van een aspan en kolenmand, zodat as en houtskool gemakkelijk verwijderd kunnen worden. De YAKINIKU Mini is makkelijk uit te breiden met het extra verhoogde rooster, zodat je 70% meer grilloppervlakte creëert. Naast deze accessoires kan deze kamado ook getransformeerd worden tot pizzaoven door een pizzasteen te gebruiken in combinatie met het hitteschild. Een hitteschild zorgt ervoor dat je indirect kan gaan werken en je ingrediënten niet direct aan het vuur blootgesteld worden. Op deze manier bereik je de perfecte garing.

De YAKINIKU Mini kamado wordt al standaard vrij compleet geleverd inclusief grillrooster, kolen rooster en draagbaar onderstel. Dankzij dit onderstel kun je jouw kamado gemakkelijk verplaatsen en meenemen naar waar je wil!

YAKINIKU Mini accessoires

Om nog meer mogelijkheden te krijgen op je kamado kun je jouw kamado uitbreiden met diverse accessoires. Neem bijvoorbeeld de Heat Deflector (hitteschild). De Heat Deflector van YAKINIKU heeft een doorsnede van 23 cm is het perfecte accessoire om indirect te werken en om je ingrediënten langzaam te laten garen. Het hitteschild is dan ook absoluut een musthave accessoire. Maar zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Wie wil er nou niet de lekkerste pizza’s kunnen bereiden op z’n eigen kamado? Met de YAKINIKU pizzasteen heb je binnen de kortste keren een heerlijke pizza op tafel geserveerd. Maar op een pizzasteen kun je niet alleen pizza’s bakken maar ook bijvoorbeeld een heerlijk brood!

Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer YAKINIKU kamado Mini accessoires die het werken op de kamado makkelijker, leuker én lekkerder maken!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Yakiniku Mini maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met The Fire Station! Je komt dan altijd in contact met een kamado expert die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 676 reviews.
Winkelwagen