Heel veel BBQ's onder รฉรฉn dak | Leerzame kamado workshops | Online รฉn offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Truffelproducten

De lekkerste truffelproducten van Masimaro!

Verrijk je kamado gerechten met onze (h)eerlijke truffelproducten van Italiaanse bodem!

Toont alle 3 resultaten

Truffelproducten, voor de echte liefhebber!

Ben jij al bekend met de kenmerkende en heerlijk delicate smaak van de truffel? De smaak van echte truffel is ongeรซvenaard, vinden wij! De truffelproducten van Masimaro bevatten echte zwarte of witte truffel. Dit exclusieve merk uit Italiรซ laat je de pure truffelsmaak op zijn best ervaren! Wereldwijd komen er wel 200 soorten truffels voor, maar er zijn maar een klein aantal soorten die er echt toe doen in de exclusieve keuken. Jij hebt nu de kans om deze echte smaak toe te voegen aan jouw kamado gerechten!

Verschillende truffelproducten

De eerlijke truffel producten van Masimaro komen rechtstreeks uit de Italiaanse bodem. De volgende producten zijn verkrijgbaar bij The Fire Station:

  • Truffelpasta: Deze truffelpasta’s zijn een heerlijke toevoeging aan vrijwel elk gerecht van de kamado. Je kunt deze pasta’s als saus toevoegen aan verschillende vlees- of visgerechten maar is ook heerlijk als topping over je pizza.
  • Truffelolie: In vrijwel iedere keuken is olijfolie natuurlijk een veel gebruikt product. Wanneer je hier truffel aan toevoegt wordt dit nog veel lekkerder! Deze olien zijn ook de perfecte dressing over bijvoorbeeld salades of gegrild vlees. De olie zit in een glazen fles met handige spraydop.
  • Truffelzout: De bekendste smaakmaker die er is, is natuurlijk zout. In vrijwel ieder gerecht wordt zout toegevoegd voor wat extra smaak. Deze smaak versterk je nog meer met truffelzout. Echt zeezout met de smaak van echte truffel, heerlijk!

The Fire Station

Ben je nieuwsgierig geworden naar de truffelproducten van Masimaro? Kom dan gerust eens een keer een kijkje nemen in onze BBQ winkel in Kaatsheuvel. Een snoepwinkel voor de echte barbecue liefhebber! Hier staat altijd een barbecue professional voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en die je de lekkere truffel producten kan laten proeven!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen