Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Kamado Joe Junior

Klein in formaat, groots in daden; De Kamado Joe Junior

De kleinste Kamado BBQ van Kamado Joe, de Kamado Joe Junior! Deze kamado is ideaal om je te ‘assisteren’ naar je grote kamado of bijvoorbeeld om mee te nemen op reis in de caravan of camper. Maar uiteraard ook een prima formaat kamado als je een kleinere tuin of balkon hebt. De Junior kan alles wat een grotere kamado ook kan!

Enig resultaat

De mogelijkheden van de Kamado Joe Junior

Op de Joe Junior kun je alles bereiden wat je op een grote kamado ook kan, echter moet je natuurlijk in kleinere porties werken of je moet net wat beter plannen. Door het beperkte gewicht van de Joe Junior is hij gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping of zelfs op de boot. Je bent dus erg flexibel met deze kamado. De Kamado Joe Junior wordt geleverd inclusief een gietijzeren onderstel met handgrepen zodat je hem nog makkelijker kan vervoeren. De Junior is natuurlijk het kleinste model, maar groots qua prestaties. De hitte, aroma’s en sappen worden goed binnengehouden door de dikke keramische behuizing.

Bijzonderheden van de Kamado Joe Junior

De Joe Junior wordt standaard geleverd met een aantal accessoires zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Zo heeft de kamado een ingebouwde thermometer die de temperatuur nauwkeurig aangeeft en daarbij ontvang je ook direct een roestvrijstalen grillrooster, een keramische hitteverdeler, een grilltang en asschuiver. Wil je nog meer mogelijkheden creëren op deze compacte kamado? Bekijk dan eens de speciale accessoires voor dit formaat.

The Fire Station

Heb je interesse in deze prachtige, compacte kamado maar wil je deze graag eerst eens in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze kamado shop in Kaatsheuvel! Hier staat altijd een pitmaster voor je klaar die je alle ins & outs over deze kamado kan vertellen en je perfect kan adviseren over de accessoires die je nodig hebt. Ligt Kaatsheuvel niet helemaal voor je in de richting? Neem dan gerust even contact op via mail, telefoon op chat. Dan helpen we je via die weg uiteraard ook graag!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 658 reviews.
Winkelwagen