Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Monolith Junior

De Monolith Junior, de complete en compacte kamado

Ben je op zoek naar een compacte, A-merk kamado? Dan is de Monolith Junior een hele goede optie voor jou! Deze kamado wordt compleet geleverd met indirectsteen en diverse handige tools en is, optioneel, verrijdbaar. Deze kamado is uniek in haar prijs- kwaliteit verhouding. Ook op deze compacte kamado kun je heerlijk aan de slag met grillen, stoven, roken en slow-cooken!

Toont alle 2 resultaten

Mogelijkheden Monolith Junior

De Monolith Junior is verkrijgbaar in het zwart en met onderstel of als stand-alone (voor inbouw of gebruik boven je buitenkeuken). Zoals je gewend bent van de Monolith kamado’s wordt ook de Junior als complete startklare set geleverd. Dat betekent mét deflector steen met RVS houder en grillverhoger. Wil je uitbreiden met nog meer accessoires? Kijk dan hier!

Kies voor de Monolith Junior!

Wanneer je kiest voor een compacte kamado zoals de Monolith Junior heb je vanzelfsprekend minder grilloppervlakte dan bij een grotere kamado. Maar toch zijn er diverse redenen om toch voor deze compacte kamado te kiezen. Heb je bijvoorbeeld maar beperkt ruimte in je tuin of balkon? Of wil je graag je kamado meenemen op vakantie in de caravan? Wellicht heb je al een grote kamado maar wil je graag een kamado ernaast om kleinere gerechten of bijgerechten op te bereiden. Misschien twijfel je al een tijdje over de aanschaf van een kamado en wil je eerst even kijken of je het wel echt leuk vindt. Allemaal ontzettend goede redenen om te kiezen voor de Monolith Junior!

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze kamado maar wil je toch graag nog wat meer informatie voordat je tot aankoop overgaat? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Neem hiervoor contact op met The Fire Station via mail, chat of telefoon. Wil je deze Monolith graag eerst in het echt bekijken? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Kaatsheuvel. Een BBQ expert staat hier altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen en zal je altijd van een gedegen advies voorzien.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 676 reviews.
Winkelwagen