Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Japanse Messen

De beste Japanse messen vind je bij The Fire Station!

Een goed mes is onmisbaar in iedere (buiten)keuken. Je wil jouw heerlijke stuk vlees natuurlijk niet verpesten door het verkeerde mes te gebruiken. Met de messen uit Japan van The Fire Station ben je altijd verzekerd van een vlijmscherp mes! Zo kun je jouw vlees precies op de manier snijden zoals je het wil. Deze messen zijn niet alleen vlijmscherp, maar zien er ook nog eens prachtig uit! Bekijk hieronder onze stijlvolle selectie van Japanse messen.

Toont alle 2 resultaten

Japanse messen

Ben je op zoek naar een goed BBQ mes? Als eerste is het verstandig om te kijken of je graag een mes van Japans of Europees staal wilt. Hier zit namelijk een flink verschil tussen. Japanse messen worden vaak gezien als het neusje van de zalm op het gebied van keukenmessen. Dit omdat deze messen specifieke kwaliteiten hebben. Zo kun je met deze messen heel precies snijden en blijven ze veel langer scherp. Japanse messen zijn namelijk meestal harder en dunner. Zo ervaar je een stuk minder weerstand geeft wanneer je met een Japans mes snijdt. Het belangrijkste verschil tussen messen uit Japan en Europese messen is het gebruik van harder staal, waardoor het lemmet veel dunner gemaakt kan worden. Japanse messen worden namelijk onder een kleinere hoek geslepen, waardoor ze vlijmscherp worden. Je merkt echt het verschil! Bij The Fire Station vind je de allermooiste Japanse messen! Deze hebben altijd een hardheid tussen de 58 en 66 Rockwell, liggen heerlijk in de hand en hebben een prachtige uitstraling.

Verschillende soorten Japanse messen

Bij The Fire Station vind je verschillende soorten Japanse messen. Zoals bijvoorbeeld het Shokunin Kobo mes. Deze zijn verkrijgbaar in de formaten: 17,5cm, 21cm en 24 cm. Deze messen hebben een ongekende hardheid van 61 Rockwell en daarnaast ook een prachtig design. Bereid je graag gerechten met veel groenten en kruiden? Dan is het Mujun mes het ideale voor jou! Dit vlijmscherpe mes is tweekantig geslepen en het lemmet loopt volledig door in het handvat. Hierdoor ligt het mes fantastisch in de hand! Ben je benieuwd naar de eigenschappen van onze messen? Neem dan gerust contact met ons op met The Fire Station, we leggen het je graag uit!

Forged messen

Naast deze Japanse messen kun je bij The Fire Station ook terecht voor de bijzondere messen van Forged. Deze unieke messenseries zijn handgemaakt, vlijmscherp en echte eyecatchers in de keuken! De Forged messen bestaan uit 6 verschillende series: Brute Intense, Olive, Sebra, VG10 en Katai. Iedere serie heeft zijn eigen unieke design en eigenschappen. Bekijk deze prachtige series en ontdek welke het beste bij jouw (buiten)keuken past.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 665 reviews.
Winkelwagen