Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

YAKINIKU Medium kamado

Of je nu een grote tuin met een buitenkeuken hebt, een kleiner stadstuintje of een balkon, De YAKINIKU Medium is voor iedereen een geweldige aanwinst! Met een roosterdiameter van 41 centimeter is deze kamado geschikt om voor 5 personen heerlijk op te kunnen BBQ’en. Verkrijgbaar met onderstel en zijtafels of als solo model om in te bouwen in een kamado tafel of buitenkeuken.

Resultaat 1–16 van de 33 resultaten wordt getoond

De YAKINIKU Medium, compacte alleskunner

De YAKINIKU Medium is zeker geen lichtgewicht als het gaat om prestaties. Met de hoogwaardige keramische constructie houdt deze kamado de warmte perfect vast en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling tijdens het koken. Je kunt genieten van perfect gegrild vlees, sappige groenten en smaakvolle gerechten, allemaal bereid op deze krachtige grill. Met behulp van de ventilatieschijf aan de onderkant van de grill en de schuifopening aan de bovenkant, kun je gemakkelijk de luchtstroom regelen en de temperatuur reguleren. Of je nu wilt grillen op hoge temperaturen voor het schroeien van steaks of op lagere temperaturen voor het langzaam garen van vlees, op de YAKINIKU Medium heb je altijd de volledige controle over je proces.

Onderdelen van de YAKINIKU medium kamado

Zoals alle kamado’s van YAKINIKU, heeft ook de Medium een mooie zwarte kleur en is vervaardigd met de beste materialen. Om direct op deze kamado aan de slag te kunnen, wordt deze al vrij compleet geleverd met onder andere een extra sterk RVS rooster. Daarnaast is de YAKINIKU Medium kamado standaard voorzien van een luchtdichte ingang om rookhout toe te voegen. In combinatie met de woodchipper kun je zo heel gemakkelijk rookhout aan je houtskool toevoegen zonder dat je de deksel hoeft te openen en het kookproces moet verstoren. Zo geef je een heerlijke, klassieke rooksmaak aan je gerechten. De YAKINIKU Medium is verkrijgbaar als solo (inbouw) variant of compleet met onderstel en zijtafels.

YAKINIKU medium accessoires

Deze YAKINIKU kamado wordt zo geleverd dat je direct aan de slag kunt op je nieuwe aanwinst. Maar al snel zal je merken dat je er nog niet het optimale uit kan halen en nog niet alle gerechten kan bereiden die je wellicht graag zou willen. Hiervoor moet je jouw BBQ set uitbreiden met verschillende accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld jouw set uitbreiden met verschillende (halve) roosters, zodat je verschillende technieken tegelijkertijd kan toepassen. Of creëer nog meer mogelijkheden met bijvoorbeeld een Teppanyaki plaat, een wokpan of een pizzasteen. Bij The Fire Station vind je honderden verschillende soorten accessoires. Sommige accessoires zijn specifiek geschikt voor dit model, andere zijn universeel.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Yakiniku Medium maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met The Fire Station! Je komt dan altijd in contact met een kamado expert die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 654 reviews.
Winkelwagen