Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Monolith LeChef

Monolith LeChef, De XL kamado van Monolith!

BBQ je graag voor grote groepen? Heb je een grote vriendengroep of familie die je graag van de lekkerste gerechten wil voorzien? Met de Monolith LeChef kom je nooit meer ruimte tekort! Met deze grote kamado kun je grillen, roken, wokken, bakken, slow cooken, stoven, rotisserie grillen en plancha grillen (met de Fire Plate Le Chef). Kortom, een ontzettend veelzijdige kamado waar je voor heel lang, heel veel plezier mee kan beleven!

Toont alle 6 resultaten

Mogelijkheden Monolith LeChef

De LeChef is verkrijgbaar als solo model om in te bouwen in een kamado tafel, buitenkeuken of in de speciale Monolith Buggy. Deze buggy zorgt ervoor dat je kamado verrijdbaar is en dankzij de inklapbare zijtafel heb je altijd genoeg ruimte om je gerechten op voor te bereiden of je BBQ tools op te leggen.

Daarnaast is de Monolith LeChef ook verkrijgbaar als compleet model met onderstel en zijtafels. Dankzij de zwenkwielen onder het onderstel kun je de kamado altijd plaatsen op de plek die je maar wilt. Zo staat je LeChef altijd veilig, stabiel en op de ideale werkhoogte. Dankzij de zijtafels heb je extra ruimte voor je accessoires of om je gerechten voor te bereiden.

Monolith LeChef PRO BBQ Guru Edition

De BBQ Guru editie van BBQ Guru wordt gezien als de meest geavanceerde XL kamado ter wereld. In samenwerking met het Amerikaanse BBQ Guru heeft Monolith een perfect te controleren hightech kamado ontwikkeld. In iedere BBQ Guru Edition zit namelijk een standaard ingebouwde ventilator die de temperatuur exact kan reguleren. Kies vervolgens een BBQ Guru model, sluit ‘m aan en ervaar de volledige controle!

Bekijk de LeChef!

Is deze kamado misschien wel iets voor jou maar zou je graag eerst wat meer informatie over dit bijzondere model willen? Neem dan via mail, telefoon of chat contact op met The Fire Station. Dan kom je altijd in contact met iemand die je kan helpen met al je vragen.

Wil je deze kamado liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze BBQ shop in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een echte pitmaster voor je klaar om je alle bijzonderheden van deze kamado te laten zien.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 665 reviews.
Winkelwagen