Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Chicken sitters

Nog meer mogelijkheden met een Chicken Sitter!

Met een Chicken Sitter kun je geweldige kipgerechten bereiden op jouw kamado. Met dit accessoire breid je de mogelijkheden op de kamado BBQ nog meer uit!

Verschillende Chicken Sitters

Een kamado tot je beschikking hebben is natuurlijk geweldig. Maar als je dit apparaat eenmaal hebt, wil je hier wel het maximale uithalen. Met een Chicken Sitter haal je een top accessoire in huis waar je jouw mogelijkheden enorm mee uitbreidt.

Bij The Fire Station vind je verschillende soorten Chicken Sitters, zoals bijvoorbeeld die van Kamado Joe. Ideaal om het bekende kamado gerecht Beer Can Chicken mee te bereiden. Dit accessoire is perfect om je bierblikje in te plaatsen zodat deze niet kan omvallen. Hierin past een groot blik bier van 50 cl. Hierop kan de kip heerlijk stomen met bier. Dit accessoire is geschikt voor hele kippen tot een gewicht van ruim 2 kg.

Ook van het merk Valhal Outdoor vind je dit accessoire bij The Fire Station. Deze is ideaal om een volledig 1-pans gerecht mee te bereiden. Je plaatst de hele kip rechtop in het midden en rondom plaats je bijvoorbeeld aardappelen of groenten. Tijdens het grillen worden deze producten dan bedruipt met het vet van de kip en zo krijg je nog meer smaak!

Naast deze twee voorbeelden vind je nog veel meer verschillende Chickensitters bij The Fire Station. Twijfel je welk accessoire jij het beste kan gebruiken? Neem dan even contact met ons op, geef aan welke kamado je hebt en wat je wilt gaat bereiden. Dan zorgen wij ervoor dat jij de beste keuze maakt!

Beer can Chicken

Het populairste recept wat je kan bereiden met dit accessoire is ongetwijfeld de Beer Can Chicken. Dit is inmiddels een echte kamado klassieker geworden, die moet je dus echt een keer proberen! Maar hoe maak je nou de lekkerste Beer Can Chicken? Eerst vul je de chickenholder (de holte waar je de kip overheen zet) met jouw favoriete bier. Houd je niet zo van bier? Dan kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld cola of wijn. Wanneer de chickenholder is gevuld verdeel je groente en/of aardappelen in de brede rand van de kipstandaard. Vervolgens zet je de kip op de chickenholder en plaats je deze op de kamado. Dat wordt smullen!

Kom eens langs!

Ben je op zoek naar een Chickensitter maar vind je het lastig om deze keuze online via de webshop te maken? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel in Kaatsheuvel! Hier vind je naast dit accessoire nog tal van andere accessoires maar ook sauzen, rubs, houtskool, rookhout en natuurlijk kamado’s! Uiteraard is er in onze winkel altijd een kamado professional aanwezig die je kan helpen met al je vragen en je van een goed advies zal voorzien!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen