Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

OFYR 85

Bekijk de prachtige OFYR 85 modellen

Op zoek naar een bijzonder kooktoestel met oneindig veel kookmogelijkheden? Dan is wellicht deze OFYR 85 vuurschaal wel iets voor jou! Hier kun je verschillende kooktechnieken op toepassen zoals grillen, a la plancha, flamberen, pizza bakken, stoven en churrasco style grillen met de Brazilian accessoire set. Op deze vuurschaal kun je met meerdere personen tegelijkertijd heerlijk grillen. Als iedereen zijn buikje rond heeft gegeten kun je nog gezellig natafelen rond het prachtige vuur uit de OFYR. Dat worden geweldige avonden!

Toont alle 8 resultaten

Wat is OFYR?

Het Nederlandse OFYR is inmiddels verkrijgbaar in 80+ landen. Elk product staat voor kwaliteit, uniek design en heeft als primair doel genieten van gezamenlijke momenten rond het vuur. Zeg nou eerlijk, dat vindt toch iedereen mooi? Kortom, de aanschaf van een OFYR 85 cm staat voor gezelligheid, samen koken, (na)genieten en lekker fikkie stoken!

Voordelen van de OFYR 85 serie

Uiteraard ziet een OFYR 85 er fantastisch uit, een echte eyecatcher in je tuin! De OFYR bestaat uit 3 delen: de sokkel, de kookplaat van 12mm dik en de vuurschaal. Maar wat kun je allemaal met dit prachtige apparaat?

  • BBQ: Natuurlijk is een OFYR een fantastische BBQ! Je kunt er diverse BBQ technieken op toepassen zoals grillen, flamberen, pizza bakken, rotisserie, stoven en churrasco style grillen. Sommige technieken kun je zelf tegelijkertijd met meerdere mensen uitvoeren!
  • Vuurschaal: Wil je gewoon een keer een lekker vuurtje in de tuin zonder te BBQ’en? Dat kan natuurlijk ook met de OFYR! Steek het hout in de vuurschaal aan en geniet van het mooie vuur en de warmte.
  • Keuze is reuze: Heb je de volledige OFYR 85 serie al bekeken? Het aanbod is enorm!
  • Het hele jaar door: Doordat de OFYR is gemaakt van duurzaam staal kan de vuurschaal van OFYR het hele jaar buiten blijven staan. Dankzij een gat van 2 cm in de kegel hoef je ook niet bang te zijn voor regen. Het regenwater loopt door dit gat weg waardoor er geen water in je OFYR blijft staan.
  • Weinig onderhoud: Het cortenstaal vergt geen onderhoud en wordt zelfs met de dag mooier! De Black serie vergt wat meer TLC (tender love & care). Af en toe poetsen en het is iets krasgevoeliger dan Corten.

BEKIJK DE OFYR!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige vuurschalen van OFYR? Kom dan eens een kijkje nemen in onze BBQ shop in Kaatsheuvel. Hier kun je een paar prachtige OFYR modellen in het echt komen bekijken! Uiteraard staat hier altijd een BBQ expert met genoeg OFYR ervaring voor je klaar om je alles te vertellen over dit prachtige apparaat!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 665 reviews.
Winkelwagen