Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

YAKINIKU Large kamado

YAKINIKU large, het populairste model

De YAKINIKU Large is een indrukwekkende kamado! Of je nu een ervaren pitmaster bent of een beginner, deze kamado is een uitstekende keuze voor iedereen! Met een grillrooster van 49 centimeter is deze grote kamado geschikt om meerdere gerechten tegelijkertijd op te bereiden. Het ideale formaat om voor meerdere mensen tegelijkertijd, heerlijk te BBQ’en! Verkrijgbaar met onderstel en zijtafels of als solo model om in te bouwen in een kamado tafel of buitenkeuken.

De YAKINIKU Large, krachtige prestaties en constructie

De YAKINIKU Large is gebouwd met hoogwaardige materialen die zorgen voor uitstekende prestaties en duurzaamheid. Het keramische materiaal van de grill helpt de warmte vast te houden en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling tijdens het koken. Of je nu vlees grilt, groenten roostert of pizza’s bakt, deze grill levert altijd geweldige resultaten. Een van de belangrijkste kenmerken van de YAKINIKU Large is het verstelbare luchttoevoersysteem. Met behulp van de ventilatieschijf aan de onderkant van de grill en de schuifopening aan de bovenkant, kun je nauwkeurig de luchtstroom regelen en zo de temperatuur in de grill aanpassen.

Onderdelen van de YAKINIKU Large kamado

Met de YAKINIKU Large haal je een top kamado in huis, die al vrij compleet geleverd wordt. Deze kamado bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

  • Aspan: Vang het as op in de kamado waardoor je ‘m gemakkelijk schoon kan houden.
  • Kolenmand: De kolenmand voorkomt dat er as tussen de kolen komt en zorgt ervoor dat het as zo in de aspan valt.
  • Fiberglass afdichting: Voor de perfecte afsluiting en optimale luchtdichtheid van je kamado.
  • Schoorsteen (topvent) met regenhoed: Topvent van hoogwaardig RVS 304. Hiermee reguleer je de temperatuur van je kamado. De regenhoed zorgt dat je de schoorsteen kan afdekken waardoor er geen regen in de kamado kan komen.
  • Meerdelige vuurschaal: Een firebox die uit meerdere delen bestaat waardoor die minder snel zal scheuren of barsten.
  • RVS grillrooster: Het bekende RVS rooster waar je heerlijk op kan grillen. Uitgerust met een luikje waardoor je het rooster gemakkelijk kan verplaatsen.
  • Thermometer: Hierop lees je nauwkeurig de temperatuur van je kamado af.
  • Rookhout toevoer: Voeg gemakkelijk rookhout aan de kamado toe via de rookhout toevoer. Voor die klassieke rooksmaak aan je kamado gerechten!

YAKINIKU Large accessoires

Deze YAKINIKU wordt zoals gezegd vrij compleet geleverd. Zo kun je direct aan de slag het bereiden van verschillende gerechten. Maar je wil natuurlijk alles uit deze geweldige kamado halen. Daarvoor breid je jouw BBQ set uit met diverse accessoires. Voor deze kamado vind je bij The Fire Station verschillende YAKINIKU accessoires die alleen geschikt zijn voor dit model. Maar daarnaast heb je natuurlijk nog een aantal essentiële, universele accessoires nodig. Denk aan een paar goede BBQ handschoenen, goede kwaliteit houtskool en een tool om je kamado mee aan te steken. Met de verschillende accessoires van The Fire Station kun je pas echt compleet aan de slag!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de YAKINIKU Large maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met The Fire Station! Je komt dan altijd in contact met een kamado expert die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 629 reviews.
Winkelwagen