Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Kamado Joe Classic 1

Kamado Joe Classic 1, het startklare instapmodel!

Op zoek naar een complete A-merk kamado tegen een hele mooie prijs? Dan is de Kamado Joe Classic 1 misschien wel het geschikte model voor jou!

Enig resultaat

Eigenschappen Kamado Joe Classic 1

De Kamado Joe Classic 1 heeft een grilloppervlakte van 46 centimeter. Deze is dus groot genoeg om complete maaltijden op te bereiden voor het hele gezin! Tijdens het werken op de Classic 1 kun je gebruik maken van het Kamado Joe Divide & Conquer systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je verschillende bereidingsmethodes tegelijkertijd kan gaan toepassen. Ga hiervoor werken met verschillende gehalveerde roosters zodat je jouw vlees, groenten en andere bijgerechten allemaal op hetzelfde moment kunt uitserveren.

Kamado Joe Classic 1 Accessoires

De kamado’s van Kamado Joe worden allemaal geleverd met vrijwel alles wat je nodig hebt om meteen te kunnen beginnen met grillen. Maar je kunt natuurlijk jouw accessoires arsenaal uitbreiden met geweldige extra onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de JoeTisserie. Deze rotisserie past precies op jouw Kamado Joe. Dankzij de vorm van de JoeTisserie kun je de kamado volledig luchtdicht afsluiten en blijft de hitte binnenin je kamado. Op die manier krijg je een heerlijk, gelijk gegaard stuk vlees!

Een ander bijzonder accessoire voor de Kamado Joe Classic 1 is de DoJoe. Met dit accessoire verander je jouw Kamado Joe om in een eersteklas pizzaoven. Dit accessoire wordt geleverd samen met een pizzasteen, zodat je de lekkerste pizza’s kan gaan bereiden op je eigen kamado.

The Fire Station

Wil je al het moois van Kamado Joe eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze kamado shop in Kaatsheuvel! Hier vind je alles van Kamado Joe en van alle andere A-merk kamado’s. In de winkel staat er altijd een kamado professional voor je klaar die je met alle liefde alles uitlegt over kamado’s en die je helpt met al je vragen. Tot snel in Kaatsheuvel!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 630 reviews.
Winkelwagen