Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Kamado rotisserie

Nog meer mogelijkheden met een kamado rotisserie!

Een accessoire die iedere kamado liefhebber in zijn bezit moet hebben: de rotisserie! Bij The Fire Station vind je verschillende soorten rotisserie merken, allen met hun eigen specifieke kwaliteiten!

Voordelen van een kamado spit!

Als echte kamado liefhebber is een rotisserie een accessoire die eigenlijk niet mag ontbreken in je arsenaal. Want je wil natuurlijk het malste stuk vlees kunnen bereiden op je kamado. Op een rotisserie komt je vlees niet direct in aanraking met het vuur en doordat het vlees ronddraait komen de vetten en sappen op andere gedeeltes van het vlees. Dit zorgt ervoor dat je vlees extra mals wordt. Doordat je het vlees al draaiend laat braden krijg je een perfecte gelijkmatige garing van het vlees. Een ander voordeel van een spit is dat je deze lekker zijn eigen gang kan laten gaan en je zelf het vlees niet hoeft om te draaien. Jij hoeft alleen maar lekker achterover te leunen en te wachten tot je heerlijke stuk vlees klaar is! Op een spit kun je heel veel verschillende soorten vlees bereiden. Denk aan kip, kalkoen, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees, wat niet!

Rotisserie merken

Bij The Fire Station vind je verschillende merken voor een spit zoals: LetzQ spit, Spit on Fire, Monolith, JOEtisserie en Bastard. Sommige rotisserieën zijn enkel te gebruiken in combinatie met een bepaald merk en andere zijn universeel. Maar welke spit past nu het beste bij jou? Wij begrijpen heel goed dat je het lastig vindt om dat te bepalen, er is ook zoveel keus! Daarom helpen wij je natuurlijk graag! Neem dus gerust even contact op met The Fire Station. Dat kan via chat, mail of telefoon. Laat ons weten welke kamado je hebt en wij zorgen voor de ideale spit!

Kom eens kijken!

Ben je al weleens in onze winkel geweest? Nee? Dan moet je dat echt eens doen! The Fire Station in Kaatsheuvel is namelijk echt een snoepwinkel voor de echte BBQ’er! Hier vind je natuurlijk alle A-merk kamado’s, maar ook de prachtige vuurtafels van OFYR, alle kamado accessoires die je nodig hebt, smaakmakers, rookhout, noem maar op! Kortom, als je van barbecueën houdt moet je echt een keer een kijkje komen nemen in onze prachtige winkel!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 629 reviews.
Winkelwagen