Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Livar varkensvlees bij The Fire Station

Uniek in Nederland! De eerste en enige BBQ shop waar je mooi, eerlijk en exclusief varkensvlees kunt kopen: Livar! Limburgs kloostervarken! 3 sterren Beter Leven…beter wordt het niet!

Van sappige spareribs tot smaakvolle procureur, knapperig buikspek en heerlijke BBQ worsten, we hebben het allemaal in onze vriezer. 

Afhaaladres

The Fire Station
Anton Pieckplein 117a
5171CV Kaatsheuvel
0416 235032

PROCUREUR & Boston butt

Ook de varkensnek, met een chique woord procureur genaamd, is een prachtig stukje varken waarmee je een heerlijk low ‘n slow pulled pork of gyros op het spit maakt.

SPARE RIBS

Spare ribs The Fire Station

Must try op je kamado: spare ribs! Je bent er even mee bezig maar het resultaat is de moeite waard. Onze ribben zijn dikbevleesd en zijn individueel, vacuüm verpakt.

BUIKSPEK

Burnt Ends van buikspek, een gekruide porchetta of gewoon langzaam garen en lakken met BBQ saus. Zo maak je van eenvoudig vlees een delicatesse!

Spareribs, must try op de kamado

Bij The Fire Station zijn we dol op spareribs. Onze sappige spareribs zijn van de allerbeste kwaliteit en als je ze volgens de bekende 3-2-1 methode bereidt, vallen ze zo van het bot af. Of je nu een doorgewinterde BBQ-meester bent of een beginner, met onze spareribs creëer je altijd een smaakexplosie op je bord. Marineer ze in één van onze heerlijke BBQ sauzen en laat ze langzaam garen op de kamado voor dat perfecte fall-of-the-bone resultaat.

Homemade spare ribs The Fire Station

Procureur, voor Pulled Pork lovers

Als je van pulled pork houdt, dan is procureur jouw geheime wapen. Onze procureur is afkomstig van het beste varkensvlees en zorgt voor een ongeëvenaarde smaakervaring. Langzaam garen is de sleutel tot succes, en je zult merken dat ons procureurvlees sappig en vol van smaak is. Trek het uit elkaar met een vork of deze gave bear claws, voeg je favoriete BBQ-saus toe en maak bijvoorbeeld de lekkerste pulled pork sandwiches.

Buikspek

Knapperig buikspek is een absolute must voor liefhebbers van crunchy texturen en rijke smaken. Bij The Fire Station selecteren we ons buikspek zorgvuldig om ervoor te zorgen dat je die perfecte krokante korst krijgt. Kruid het met je favoriete rub en laat het langzaam roosteren op de kamado. Het resultaat? Een explosie van smaak met die onweerstaanbare crunch.

Homemade buikspek The Fire Station

Waarom kiezen voor varkensvlees van The Fire Station?

Bij The Fire Station geloven we in kwaliteit boven alles. Daarom selecteren we ons varkensvlees zorgvuldig om ervoor te zorgen dat alleen het beste bij jou op de kamado belandt. Onze passie voor BBQ en varkensvlees komt tot uiting in elk stuk vlees dat we aanbieden. We begrijpen dat de kwaliteit van het vlees de basis vormt voor een geslaagde BBQ-sessie, en daarom gaan we geen compromissen aan.

Bovendien bieden we een breed scala aan varkensvleesproducten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke BBQ-avontuur. Of je nu op zoek bent naar iets sappigs, knapperigs of hartigs, bij The Fire Station hebben we het allemaal.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 676 reviews.
Winkelwagen