Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Kamado Joe Big Joe

Kamado Joe Big Joe, grote broer van de Classic II

De Kamado Joe Big Joe, een joekel van een kamado! Deze kamado BBQ heeft alle eigenschappen zoals de Kamado Joe Classic II, maar dan een maat groter! Met een grilloppervlakte van wel 61 centimeter kun je voortaan BBQ’en voor je hele straat!

Toont alle 3 resultaten

Bijzonderheden Kamado Joe Big Joe

De grote Kamado Joe Big Joe heeft een grilloppervlakte van maar liefst 61 cm, dat is genoeg ruimte voor drie volledige runderribstukken! Dankzij het gepatenteerde Divide & Conquer systeem kun je verschillende technieken tegelijk toepassen wanneer je gebruik maakt van gehalveerde roostert. Zo kun je vlees, groenten en andere bijgerechten allemaal tegelijkertijd op tafel zetten, ideaal!

Een ander bijzonder detail van de Kamado Joe Big Joe is de gepatenteerde luchtschijf. Met deze luchtschijf kun je gemakkelijk de luchttoevoer uiterst nauwkeurig reguleren. De luchtschijf is volledig van aluminium, dit betekent dat hij niet zal gaan roesten. Het schoonmaken van de kamado wordt altijd als een vervelend klusje gezien. Dankzij de aslade van de Big Joe wordt het schoonmaken van de kamado makkelijker dan ooit! De aslade is namelijk uiterst gemakkelijk te legen. Ook de AMP firebox is een bijzonder onderdeel van de Big Joe. Deze firebox bestaat namelijk uit 6 losse delen waardoor deze genoeg ruimte hebben om uit te zetten, dit voorkomt breuken.

Big Joe Accessoires en AAnvullingen

Wanneer je de Big Joe aanschaft wordt deze vrij compleet geleverd en heb je genoeg accessoires om te kunnen beginnen met grillen. Maar ook voor de Big Joe zijn er verschillende accessoires en aanvullingen die met werken met deze kamado nog leuker maken. Je vindt al deze accessoires hier!

Een goed voorbeeld van zo’n geweldig accessoire voor de Kamado Joe Big Joe is de JoeTisserie. Deze rotisserie heeft de perfecte vorm voor jouw Big Joe waardoor alle hitte binnen de kamado blijft en je een heerlijk mals stuk vlees krijgt.

Het is natuurlijk ook belangrijk dat je jouw Big Joe goed beschermt tegen allerlei weersomstandigheden. Kies daarom voor de beschermhoes voor de Big Joe. Zo kun je levenslang geniet van jouw prachtige kamado!

Bekijk de Big Joe!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van deze prachtige kamado maar wil je deze graag eerst in het echt bekijken voordat je over gaat tot aankoop? Kom dan eens langs in onze kamado shop in Kaatsheuvel. Hier staat ook altijd een kamado professional voor je klaar die je kan helpen met al je vragen!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 665 reviews.
Winkelwagen